15 fraze de aur pe care bărbații vor să le audă cât mai des de la femeile lor iubite

Bărbații pot fi și ei impresionați. Uneori este suficient să le spui câteva cuvinte potrivite, pentru a-i apropia. Din păcate, deseori ignorăm necesitatea emoției într-o relație.

Iată 15 fraze pe care bărbații ar vrea să le audă cât mai des de la femeile lor:

1. Ești atât de puternic

În fiecare bărbat găsești un macho. Sigur că el ar vrea să te impresionezi cu puterea lui, cu masculinitatea și capacitatea de a te putea apăra. Uneori este binevenit să-l complimentezi astfel.

2. Ești foarte atrăgător

E continuarea primului punct. Chiar dacă nu-ți vor spune atât de des despre asta, pentru un bărbat este la fel de important să știe că arată bine.

3. Mă mândresc cu tine ca personalitate

Complimentele nu trebuie să fie legate doar de aspectul exterior. Sunt cuvinte care vor exprima aprecierea ta față de ceea ce este el ca om.

4. De data asta fac eu

De obicei un bărbat își asumă responsabilitatea pentru multe lucruri. Îi va fi plăcut dacă într-o zi vei decide să faci tu ceea ce face el zilnic. Așa îi vei demonstra că-i apreciezi eforturile.

5. Te iubesc

Probabil ceste cuvinte, dacă sunt sincere, vrea să le audă fiecare. Un bărbat vrea să știe că este iubit și dorit.

6. Hai să facem dragoste

Inițiativa este binevenită. Pentru un bărbat va fi deosebit acest moment, întrucât va ști că-ți dorești cu adevărat intimitatea.

7. Nu ești ca ceilalți

În loc să-i spui că toți bărbații sunt idioți sau cât de proști au fost foștii, pur și simplu fă-l să se simtă important pe bărbatul din prezent.

8. Ești un partener/ soț / tată ideal

Bărbații simt responsabilitate atunci când trebuie să asigure o familie. Fii alături și spune-i cât de mult apreciezi asta.

9. Mă simt în siguranță alături de tine

E una din frazele preferate de către bărbați. Frica unui bărbat este să fie sau să pară slab în fața unei femei, atunci când aceasta are nevoie de el.

10. Vrei să experimentăm?

Bărbații au și ei fantezii ascunse. Ține de inițiativa unei femei și de dorința acesteia să apropie un bărbat.

11. Te respect

Pentru bărbați respectul din partea unei femei este cel puțin la fel de important ca dragostea ei. Ține cont de asta nu doar în cuvinte, dar și în fapte.

12. Ai prieteni minunați

Este un indicator că te poți înțelege cu prietenii lui, ceea ce este important.

13. Iartă-mă

Este o expresie spusă atât de rar, dar care poate dărâma ziduri de supărare și neînțelegere.

14. Ai avut o zi grea…

Presiunea din societate este resimțită de către bărbat la intensitate maximă. De asta, atunci când ceva nu merge bine, susține-l și asigură-l că ești aproape.

15. A fost minunat

O întâlnire frumoasă sau o experiență nouă: tot ceea ce trăiți în doi contează. Bărbații sunt motivați atunci când sunt lăudați meritat.

Indiferent de orice, spune omului de alături cuvinte sincere și întotdeauna convinge-te că e reciproc. 

Sursa :