14 lucruri neașteptate, care îi atrag la nebunie pe bărbați

Iată câteva lucruri care îi atrag la nebunie pe bărbați:

1. Grija pentru oameni

Persoanele cărora le pasă de alții par mai atractive pentru bărbați și au și o viață intimă mai bogată.

2. Cochetăria

Bărbații iubesc cu ochii. Din când în când aruncă-i o privire mai cochetă, flirtează cu el.

3. Pericolul

Situațiile periculoase provoacă eliberarea în sânge a unei cantități de hormoni responsabili de excitație. Frica de a face dragoste în condiții extreme poate fi un preludiu minunat.

4. Culoarea roșie

Alegeți să îmbrăcați o rochie roșie la o întâlnire și nu veți da greș. O femeie devine mult mai atractivă pentru bărbați atunci când poartă o rochie roșie.

5. Spontaneitatea

Bărbații apreciază foarte mult lejeritatea și spontaneitatea la o femeie. Aceste calități sunt asociate cu noutatea și aventura.

6. Lipsa de apărare

De cele mai deseori, femeile care au succes în carieră, au probleme în viața personală. Iar bărbații sunt atrași mai mult de feminitate și apărare.

7. Timpul romantic petrecut împreună 

Bărbații căsătoriți și care au o căsnicie de succes spun că zilele în care au privit un film împreună cu soția sau cina la lumina lumânărilor, i-au ajutat să formeze o relație emoțională mai strânsă.

8. Jucăriile intime

Adesea, femeile se simt rușinate să folosească cu partenerul lor o jucărie intimă. Sunt bărbați care apreciază așa chestie.

9. Râsul feminin

Probabil ai un zâmbet de milioane, dar râsul din inimă îți poate aduce o noapte fierbinte în dormitor. Bărbații sunt încântați de sunetele râsului feminin.

10. Femeile plinuțe

Anumite trăsături faciale și proporții ale corpului pot face o femeie mai atractivă în ochii bărbaților.

11. Atitudinea prietenoasă dintre femeie și bărbat

Atunci când ea este gata să asculte problemele partenerului, să-l înțeleagă și să-l susțină ca un bun prieten, acesta se apropie și mai mult.

12. Șolduri mari

Multor bărbați le plac femeile cu șolduri largi.

13. Asortarea lenjeriei de corp

Dacă lenjeria este de aceeași culoare, este semn pentru bărbat că femeia nu investește bani în plus pe haine. Iar pentru o intimitate mai mare, alege lenjeria neagră.

14. Mâini grațioase

Bărbații sunt mult mai atrași de femeile cu mâini lungi și grațioase.

Sursa :