13 semne că eşti o femeie de neuitat

Există multe femei de neuitat pe această lume şi ele au foarte multe asemănări. Sunt femei puternice, independente şi mereu ies în evidenţă. Deşi nu întotdeauna corespund cu ideile societăţii despre cum ar trebui să fie o femeie, ele sunt mereu capabile să se apere pe ele însele, uneori în moduri foarte neaşteptate.

Avem propriile noastre idei despre ce anume face o femeie să fie frumoasă şi ce anume o face să fie de neuitat. O femeie de neuitat este mult mai mult decât o faţă frumoasă şi un corp perfect. Ea trece prin viaţă, lăsând o amprentă de neuitat în memoria oamenilor pe care i-a întâlnit în calea sa. Iată, aşadar, cele 13 lucruri care fac ca o femeie să fie de neuitat:

1. Îşi recunosc greşelile

Femeile de neuitat sunt întotdeauna gata să admită că greşesc, dacă acest lucru este adevărat. Când o astfel de femeie face o greşeală, ea nu încearcă să o ascundă şi cu prima ocazie îşi cere scuze. Dacă poate rezolva o situaţie, o face imediat. 

2. Ştiu ce merită

Femeile de neuitat niciodată nu se vor mulţumi cu mai puţin decât merită cu adevărat. Ele îşi ştiu valoarea, ştiu ce comportament nu vor accepta niciodată.

3. Vorbesc pentru sine

Femeile de neuitat nu permit nimănui să le ia libertatea. Ele întotdeauna vorbesc pentru ele însele şi sunt responsabile pentru faptele şi deciziile lor. Cei care încearcă să le manipuleze, pierd. 

4. Sunt  amabile

Astfel de femei sunt amabile, însă doar cu cine merită. Reacţiile lor la faptele rele nu sunt niciodată excesive. Femeile de neuitat se pot apăra pe ele însele.

5. Nu se tem să fie ele însele

Femeile de neuitat nu se tem să fie ele însele. Ele ştiu cine sunt cu adevărat şi cine nu sunt. Niciodată nu poartă măşti şi nu încearcă să se prefacă a fi altcineva.

6. Dau sfaturi bune

Femeile de neuitat sunt înţelepte şi cei dragi apreciază enorm sfaturile lor. Ele mereu sunt gata să îi ajute pe cei care au nevoie de ajutorul lor. 

7. Nu sunt egoiste

Femeile de neuitat nu sunt egoiste. Deşi nu uită niciodată de propriile interese, nu sunt din cele care să păşească peste cei din jur, numai ca să îşi atingă scopurile. Le pasă de cei care sunt importanţi pentru ei.

8. Nu renunţă

Femeile de neuitat nu renunţă niciodată. Ele sunt gata să facă multe pentru a realiza tot ce îşi doresc. Chiar şi în cele mai enervante situaţii ele sunt capabile să se descurce singure. 

9. Nu le pasă ce cred alţii despre ele

Femeile de neuitat nu sunt deloc deranjate de ceea ce spun alţii despre ele şi cu atât mai mult, de ce cred aceşti oameni despre ele. Nu sunt preocupate de opinia publică şi de cenzură. Ele ştiu cu tărie că gândurile altora nu determină cine eşti.

10. Susţin oamenii

Femeile de neuitat sprijină întotdeauna oamenii. În loc să le taie aripile, ele îi ajută să zboare. Ele urăsc să îi rănească pe ceilalţi. 

11. Sunt independente

Femeile de neuitat sunt independente şi nu au nevoie de aprobarea celorlalţi pentru a menţine o viziune pozitivă asupra lumii. Se pot ocupa de orice şi foarte rar au nevoie de ajutor.

12. Sunt sincere

Femeile de neuitat sunt mult mai cinstite decât majoritatea celorlalţi. Ele nu încearcă să mintă, mereu spun ce au de spus.

13. Nu lasă pe oricine în sufletul lor

Femeile de neuitat nu lasă pe oricine să intre în sufletul lor. Îşi deschid sufletul doar în faţa celor care le pot înţelege cu adevărat.