13 reguli dure pentru femei, care funcționează cu adevărat

Noi suntem continuarea generației de răbdători. Așa bunica a învățat-o pe mama, respectiv așa mamele ne-au învățat.

Ne aflăm între două focuri. De asta mai ușor este să te prefaci slabă, să te ascunzi sub un scaun și să taci. Din acest motiv multe femei aleg în relațiile cu bărbații poziția de jertfă.

Fiecare dintre noi este capabilă să țină în mâinile ei mici lumea întreagă. Este o artă: pe de o parte să fii slabă, dulce, gingașă și pe de altă parte să-ți gestionezi viața.

Iată 13 reguli dure de viață de la o femeie – Irina Hakamada, politician și scriitor. Adevărul doare, dar trebuie să-l cunoști.

1. Cel mai importat este să știi: prințul pe cal alb este o plăsmuire. Nimeni nu este obligat să te facă fericită și să te salveze. Într-o bună zi bărbatul se va plictisi să care după el această greutate – veșnica ta nemulțumire. Concentrează-te nu pe căutarea unui bărbat, dar pe realizarea propriilor tale visuri.

2. În detalii planifică cel mai rău scenariu de care pur și simplu nu poți să scapi la moment. Îmaginează-ți ce va fi după asta. Apoi întoarce-te la început. Vei vedea că nimic nu va mai fi la fel de groaznic. Poți să lupți!

3. Atunci când îmi spun: „Irina, ești o proastă”, le răspund: „Posibil” și merg apoi și fac ceea ce cred că trebuie să fac. Dacă cineva m-a jignit, pur și simplu mă ridic și merg să fac ce-mi place mie. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui.

4. Pentru a construi o armonie în relație trebuie pentru început să trăiești în armonie cu tine însăți și să te iubești.

5. Învață să visezi, să-ți stabilești scopuri înalte. Primește plăcere nu de la rezultat, dar de la proces. Dacă vei reuși să găsești și să dezvolți în tine această energie, nu vei fi nevoită să depui efort, totul va veni de la sine.

6. Femeia care merge înainte realizându-și scopurile va fi mereu apreciată de un bărbat deștept. La această femeie ai ce să vezi, ea te provoacă.

7. Femeia care poate să dezvolte lucruri minunate, care poate să testeze pe ea multe lucruri, este o femeie de neprețuit. Așa a fost de exemplu Coco Channel.

8. Bărbatul nu trebuie să fie lumea ta, dar trebuie să fie parte din această lume și să stea în rând.

9. Învață mereu, primește informații noi. Este o asigurare personală, care te va ajuta în perioade dificile.

10. Atunci când faci cunoștință cu un bărbat trebuie să știi să spui lucrurilor pe nume și apoi să te prefaci proastă. E important să poți să treci de la o fază la alta. Bărbatul mereu se teme de ceva. Fie femeia este prea bogată, fie prea săracă, fie prea frumoasă. Este important să fii imprevizibilă.

11. Banii în realizarea scopului sunt pe locul doi. Trebuie să ai atâți bani, cât să-ți realizezi aceste scopuri.

12. Nu te teme să fii disperată. Cazi, dacă este să cazi. Într-o zi te vei plictisi de această stare și-ți vei spune: viașța continuă.

13. Soarta este ca un leu: dacă te temi, ea va ataca, dacă nu te temi – se va întoarce unde îți dorești.

Iată câteva adevăruri dure. Este greu să fii femeie, dar acest statut merită orice efort. 

Sursa :