13 lucruri pe care o femeie puternică nu le va cere de la un bărbat, deși are mare nevoie de ele

Sunt lucruri pe care o femeie puternică nu le va cere de la un bărbat. Însă dacă i le vei oferi, vei avea toată dragostea ei.

1. Atenţie

Nu-ţi va cere să mergi cu ea la plimbare sau să-i scrii 10 mesaje pe oră. Ea vrea doar atenția ta.

2. Consolare

Este dintre acele persoane care aleargă la baie să plângă, fără să o  vadă nimeni. Dacă vezi că are ochii umflați, îmbrăţişeaz-o cât mai strâns. Arată-i că îi eşti alături, chiar dacă nu este gata să vorbească.

3. Ajutor

Deși pare că poate controla totul, îi este greu. Nu va recunoaște niciodată că are nevoie de ajutorul tău, deși nu-l va refuza.

4. Îmbrățișări și sărutări

Nu vrea să pară că ar avea nevoie de ceva, mai ales pe latura sentimentală. Însă vrea să o săruți pe frunte și s-o îmbrățișezi. Vrea să se piardă în dragostea voastră.

5. Romantism

Poate pretinde că 14 februarie este o zi ca toate celelalte și că florile sunt un clişeu. Dar, de fapt, vrea să fie specială, răsfățată de tine.

6. Timp

Dacă ești ocupat, nu te va deranja cu problemele ei, pentru că nu vrea să te deranjeze. Dar are nevoie de tine, să fii alături.

7. Complimente

Nu vrea să cerșească complimente, deşi i-ar plăcea cu adevărat să știe ce crezi despre ea.

8. Scuze

Pare o doamnă de fier, dar acest lucru nu este adevărat. Îi pasă. Ea merită să audă “Îmi pare rău”.

9.Intimitate

Ea are nevoie de timp pentru sine. Are nevoie uneori să fugă de toți.

10. Răspunsuri

Nu te va întreba despre tot ce faci, însă acest lucru nu înseamnă că nu-i pasă. Pur și simplu vrea să-i spui totul singur.

11. Lucrurile mărunte

Un mesaj de “Bună dimineața”. Călătorii lungi în mașină. Întâlniri neașteptate. Acestea sunt lucrurile mici pe care mereu și le va dori în secret.

12. Bani

Ea poate plăti singură, se poate întreține. Însă uneori vrea să se simtă complet protejată de tine, cu cele mai bune intenții.

13. Cuvinte

Faptele sunt importante, dar și cuvintele. Vrea să audă “Te iubesc”, “Te apreciez” și “Nu-mi pot imagina viața fără tine”. Vrea să-ţi exprimi iubirea.

Sursa :