13 fraze pe care orice bărbat ar vrea să le audă de la femeia iubită

Nu toți bărbații sunt sinceri și recunosc că iubesc și cu urechile, nu mai puțin decât femeile. Oricât de amabil și iubitor ar fi bărbatul, totuși dacă în relația cu femeia iubită nu simte că este și el iubit, respectat, apreciat, va începe să se îndepărteze. Dacă în viața ta există un bărbat iubitor, pe care îl iubești la fel de mult, asigură-te că el știe. Iată câteva fraza care îl vor ajuta să simtă că îl iubești cu adevărat:

1. „Sunt mândră de tine!”

Bărbații își percep propria valoare altfel decât femeile. De regulă, bărbații încearcă să-și atingă obiectivele și consideră că aceasta este principalul. Dacă tu, femeia sa iubită, crezi în el sincer că este bun în ceea ce face și ești mândră de el, acest lucru îl convinge că ceea ce face nu e în zadar.

2. „Te vreau aproape”

În majoritatea cazurilor, femeile așteaptă ca bărbații să fie cei care inițiază intimitatea într-o relație. Dar uneori bărbații vor ca femeile lor iubite să fie cele care să ia inițiativă și să facă primul pas. Dacă ai face acest lucru, bărbatul tău ar fi foarte fericit.

3. Poți să-mi spui, nu mă supăr!”

Bărbații păstrează pentru sine prea multe lucruri, deoarece se tem de reacția femeii sau pentru că nu pot găsi cuvintele potrivite să îi spună. Dacă bărbatul iubit din viața ta va ști că îți poate spune orice și tu nu te vei supăra și nu îl vei judeca, se va simți foarte bine.

4. „Mulțumesc!”

Suntem foarte mulțumiți atunci când cineva ne mulțumește fie chiar și pentru cel mai nesemnificativ lucru. Acest cuvânt ne poate fac fericiți. Arată bunătate și mulțumește-i bărbatului iubit.

5. „Te voi susține mereu”

Nu contează la ce lucrează bărbatul din viața ta: fie începe o nouă carieră, fie învață o limbă străină, el vrea să știe că are sprijin și susținere din partea ta, a femeii iubite. Chiar dacă eșuează, arată-i că-l susții în toate.

6. „Ești atât de frumos!”

Un bărbat deseori îi amintește femeii sale cât de frumoasă este. Dar el vrea să audă același lucru de la femeia iubită, de aceea nu ezita să-i faci complimente. Acest lucru îi va spori încrederea în sine.

7. „Ai făcut o treabă bună”

Bărbații sunt nemiloși cu ei înșiși, mai ales în ce privește propriul corp. Vor să arate bine și puternic, ca să îi poată proteja pe cei dragi. Când bărbatul tău merge la sală, el speră ca acest lucru să nu treacă neobservat, mai ales de tine. Îl vei ajuta foarte mult dacă îl vei motiva.

8. „Îmi place că ești alături de mine”

Puține lucruri îi aduc bărbatului satisfacție, dar este foarte fericit când știe că a făcut ceva frumos pentru femeia iubită. De aceea el se va simți atât de bucuros să știe de la tine că te face cea mai fericită și că ești mulțumită să îl ai alături de tine. Spune-i asta!

9. „Am încredere în tine”

Dacă bărbatul simte că nu ai încredere în el, va simți că locul lui nu este acolo. Va crede că îl suspectezi de ceva, că te îndoiești de cuvintele lui și că nu ești deschisă cu el. Dacă îi vei spune și îi vei arăta că ai deplină încredere în el, acest lucru poate duce relația la un nivel cu totul nou.

10. „Poți avea încredere în mine!”

Încrederea trebuie să fie reciprocă într-o relație. Ambii parteneri trebuie să aibă încredere unul în celălalt. Arată-i partenerului tău că ai încredere în el, dar și că el poate avea încredere în tine.

11. „Te respect”

În sistemul de valori ale bărbatului, unul din cele mai importante lucruri este respectul. Vrea să fie respectat de rude, prieteni, colegi, dar mai ales de femeia iubită. Respectul este piatra de temelie a unei relații puternice. Fă așa ca iubirea voastră să fie bazată pe respect reciproc.

12. „Te apreciez așa cum ești”

Aceste cuvinte sunt mult mai mult decât niște simple mulțumiri. Atunci când ești apreciat pentru cine ești, e mult mai important decât atunci când ești apreciat pentru ceea ce faci. Dacă bărbatul din viața ta te face fericită, el merită să știe că îi apreciezi eforturile și că îl iubești așa cum este.

13. „Mă faci fericită!”

Dacă ești fericită alături de bărbatul din viața ta, spune-i! Dacă el este sursa fericirii tale, spune-i! El va fi la fel de fericit să știe acest lucru.