fb

13 gânduri geniale spuse de minunata actriță – Tilda Swinton

„Regina cinematografiei independente”, „Fenomenul Hollywood-ului modern ” – sunt doar câteva din titlurile atribuite uneia dintre cele mai admirate actrițe ale timpului nostru Tilda Swinton.

Din acest motiv am decis să împărțim cu tine citatele ei, pentru a-ți demonstra că actrița are o personalitate unică:

 1. Aveam 10 ani și călătoream cu trenul, gândindu-mă că cel ce stătea alături de mine nici nu-și dădea seama cât de nefericită sunt. Era o adevărată revelație: ceea ce le arăți altora, nu trebuie neapărat să se potrivească cu sentimentele tale interioare.
 2. Îmi plac produsele cosmetice, dar dacă vrei să arăți ca tine – nu este cea mai bună alegere. Machiajul te impune să arăți ca altcineva.
 3. Granițele culturale sunt mult mai importante decât cele naționale. Te-ai putea simți singur în orașul natal, dar undeva în Tokyo, New York sau în Belgia – te-ai putea simți ca între rude și prieteni.
 4. Copiii merg adesea în contra părinților. Cel mai probabil, ai mei vor fi contabili.
 5. Se spune că la 19 ani ar trebui să știi ce vrei să faci în viață. Sau se crede că la 20 de ani ar trebui să ai o relație serioasă. Prostii! O voi spune după mine, dacă m-aș fi confirmat cu aceste presupuneri, aș fi trăit ca după o instrucțiune.
 6. La locul de muncă sunt un adevărat soldat. Doar că șansele de supraviețuire sunt mai mari.
 7. Întotdeauna am știut că nu sunt frumoasă. Este un mare avantaj. Eu sunt operă de artă.
 8. Ni se spune constant că alcoolicii nu au nici o speranță. Cei mai interesanți, energici și plini de viață oameni pe care i-am cunoscut sunt alcoolici. Cred că, anume speranța forțează oamenii să bea.
 9. La o ceremonie Oscar, m-am dus ca un turist. Am fost șocată când mi-au spus numele. Este o traumă să fii pe scenă în fața a trei miliarde de telespectatori. Ar fi mai bine să transmită premiul prin poștă.
 10. Există doar trei lucruri care pot să mă ridice din pat: copiii mei, un film în care am jucat și un film pe care vreau să-l privesc. Sunt foarte lenoasă.
 11. După părerea mea, îndoiala ne face umani. Fără îndoială, chiar și cei neprihăniți ar pierde nu doar simțul realității, ci și posibilitatea de a se simți pe ei înșiși. Lipsa îndoielii este ceva nebunesc.
 12. Sunt o persoană liniștită. Sunt mai fericită când tac. Și niciodată nu m-am așteptat să fiu înțeleasă.
 13. Majoritatea dintre noi trăiește toată viața fără nici un pic de aventură. Dar ce fel de viață este cea în care nu alergăm după visurile tale?
Source :

adme