12 tipuri de comportament, pe care nu trebuie să le tolereze o femeie care se respectă

Fiecare familie, fie ea fericită sau nu, are un schelet în dulap. Fiecare cuplu se confruntă cu asta. Auzim adesea despre multe cupluri care se luptă să-și mențină relația și să rămână fideli jurămintelor. Auzim deseori despre cupluri care se despart de la cel mai mic motiv. Pentru ei căsătoria încetează să mai fie serioasă, iar dragostea începe să pară depășită.

Fiecare dintre noi se simte inspirat de cuplurile care trăiesc în fericire și armonie în căsătoria lor până la adânci bătrânețe. De cei care merg mână de mână împotriva tuturor, care trec prin orice încercări și care depășesc orice ispite, pentru că dragostea lor unul față de altul este foarte puternică.

Dacă simți că partenerul tău începe să nu te mai respecte sau devine violent, neglijent cu tine, acesta este punctul de cotitură. Sunt câteva comportamente pe care nu trebuie în nici un caz să le tolerezi. Dacă te respecți, trebuie să pleci.

1. Te minte foarte des.

Dacă partenerul tău nu poate fi sincer cu tine, atunci este imposibilă intimitatea dintre voi. Îți pierzi treptat încrederea în el și nu mai știi pe cine ai alături.

2. Nu îți respectă familia.

Fie că mereu se plânge de familia ta, fie că este nepoliticos față de membrii familiei tale, nu pot exista scuze față de un astfel de comportament. Nu trebuie să tolerezi asemenea atitudine.

3. Mereu întârzie.

Întârzie la întâlnirile cu tine, sau le anulează în ultimul moment. Această atitudine a partenerului tău este una disprețuitoare, crudă. El nu îți prețuiește timpul și niciodată nu-și rsepectă promisiunile. De la o astfel de relație vei avea parte doar de momente dezamăgitoare.

4. Umilință.

Cu el nu ai dreptul la propria opinie. Se consideră mult mai inteligent decât tine și crede că tu nici nu înțelegi despre ce vorbește el. Întotdeauna are o mie de scuze și moduri ca să nu fie de acord cu tine și recurge la insulte personale.

5. Râde de tine.

Un bărbat poate fi amuzant fără să își bată joc de persoana iubită sau să râdă de ea. Un bărbat adevărat va ști cum să te facă să zâmbești fără să se comporte așa.

6. Se consideră mai bun ca tine.

Mereu enumeră cu voce tare toate realizările lui. Niciodată nu recunoaște lucrurile pentru care trebuie să fie recunoscător și consideră că este mult superior ție.

7. Îndoială.

Niciodată nu își recunoaște vina, dar mereu te convinge că a fost vina ta, greșeala ta și te face să te simți prost alături de el. Mereu te face să te îndoiești de tine însăți.

8. Se enervează des.

Dacă ai o părere diferită de a lui, se enervează foarte tare. Te pedepsește atunci când nu ești de acord cu el și asta îl face să fie nesigur. Scopul lui este ca tu mereu să taci.

9. Nu te susține.

Partenerul tău se gândește doar la sine. Nu te susține în nimic din ceea ce faci. Doar el și ceea ce face el sunt lucruri importante și prioritare.

10.Comparația.

Mereu te compară cu alte femei și îți spune și ție cu ce sunt mai bune celelalte femei sau chiar fostele.

11. Fără sentimente.

Niciodată nu îți spune cuvinte frumoase, nu îți face declarații de dragoste doar ca să facă în ciudă ție. Foarte rar auzi de la el cuvinte speciale.

12. Cerințe mari.

Mereu are o listă cu lucruri pe care ți le cere să le faci, iar dacă nu reușești, este foarte violent cu tine. Se poartă cu tine ca un dictator. Sigur nu ai nevoie de asemenea persoană în viața ta.

Viața este scurtă. Prea scurtă. De ce să nu o trăiești frumos cu persoana potrivită?