Semne dureroase care îți spun: este timpul să vă despărțiți pentru totdeauna

Sunt semne într-o relație pe care, din păcate, nu poți și nu trebuie să le ignori. Dacă te regăsești, înseamnă că e timpul să vă despărțiți pentru totdeauna.

Ești nefericită. Plângi mereu și te simți presată. Asta înfluențează starea ta de bine, îți modifică energia și dispoziția.

Nu există conexiune cu partenerul. Înseamnă că cel mai important moment, apropierea dintre voi – lipsește. Respectiv nu veți putea construi o relație normală.

Nu știi ce însemni pentru el. Nu știi dacă te iubește sau nu, pentru că nu-ți spune despre asta. Când îl întrebi, evită să-ți răspundă exact. Nu știi nici măcar dacă te place.

El nu mai este cel pe care l-ai întâlnit cândva. Ceva s-a schimbat, ceva între voi s-a „deconectat”. Poate și-a schimbat comportamentul sau poate că cealaltă parte a personalității lui a ieșit la iveală. Această schimbare te pune pe gânduri, te sperie chiar.

Nu ai un răspuns atunci când oamenii întreabă despre el. Nu știi ce să spui, nu știi dacă sunteți împreună.

Nu ai încredere în el. Alături de el nu te simți sigură, pentru că deseori te face să simți contrariul. Te îndoiești că ar vrea să te păstreze, dacă vei pleca.

Între voi e mai multă depărtare, decât apropriere. Dacă sunteți reci și indiferenți, iar întâlnirile voastre nu mai sunt frumoase, e semn că nimic nu vă mai ține împreună.

Simți că iubești doar tu. De fiecare dată depui efort, încerci să schimbi ceva între voi, să acționezi. El însă nu-ți răspunde la fel.

Ești supărată. Dacă ești încărcată cu multe emoții negative, iar catalizatorul este partenerul tău, înseamnă că nu vei putea fi sănătoasă psihic alături de el. Nu vei putea fi omul iubitor și grijuliu.

Te agăți de potențialul său, dar nu de ceea ce este în realitate. Atunci când iubești cu adevărat pe cineva, tinzi să crezi că partenerul tău va fi cel alături de care vei petrece toată viața. Din păcate, omul rămâne la fel, exact așa cum a fost. Atunci dragostea ta nu va fi la fel de magică.

Toți îți spun că meriți ceva mai bun. Dacă prietenii și apropiații tăi îți spun că meriți altceva, că trebuie să mergi mai departe, înseamnă că-ți vor binele. Uneori dintr-o parte se vede cel mai bine cum stau lucrurile.

În interiorul tău știi că totul s-a sfârșit. Intuiția îți răspunde de fiecare dată la întrebarea „Mai putem fi împreună?” Știi că nu. Știi că nu are rost.

Uneori, ceva se sfârșește pentru ca altceva mult mai frumos să apară în viața ta. 

Sursa :