12 semne că nu te iubește, ești doar convenabilă pentru el

Uneori suntem atât de fericiți într-o relație, încât nu observăm anumite semne evidente că ceva merge greșit. Nu este nimic ciudat în dorința de a fi iubit. Mai ales dacă suntem deja siguri că am întâlnit iubirea și credem că este întruchiparea unei povești de dragoste ideale. Iată câteva semne de avertizare pentru a te asigura că persoana dragă te iubește cu adevărat.

1. Nu își exteriorizează public sentimentele

Dacă nu arată ce simte pentru tine atunci când sunteți în public, înseamnă că ceva nu e bine. Desigur că nu ar trebui să vă sărutați la orice pas, ca să îți demonstreze iubirea. Dar dacă nici nu te ține de mână, atunci ar fi bine să te gândești la asta. 

2. Păstrează legătura cu fostele

Dacă îți zice că a încheiat cu trecutul, de ce continuă să păstreze legătura cu fostele? Înseamnă că nu îți este devotat în totalitate.

3. Nu se gândește la dezvoltarea relației voastre

Când vrei să discuți cu el despre relația voastră, el nu reacționează nicicum. De parcă i-ar fi totuna. Pare că lui îi convine la ce etapă se află relația voastră la moment. Când aduci în discuție planurile de viitor, lui îi apar îndoielile.

4. Nu-și face griji pentru tine

Într-o relație, partenerii își fac griji unul pentru altul. Este ceva normal. Dar în relația cu el, doar tu unica îți faci grji.

5. Nu ai făcut cunoștință cu rudele lui

Dacă te-ar fi iubit, ți-ar fi făcut cunoștință cu rudele sale. Dacă acest lucru încă nu s-a întâmplat, ar fi bine să te gândești serios la asta. 

6. Petrece mai mult timp cu prietenii decât cu tine

Nu prea ieșiți împreună, pentru că tot timpul său liber îl petrece cu prietenii săi. Dacă simți că nu are nevoie de tine, poți pune punct relației voastre. Doar că el asta nu va recunoaște, doar pentru el tu ești iubita convenabilă.

7. Nu este atent

Nu este atent cu tine, pentru că mereu este ocupat cu alte lucruri. Nu îți oferă atenție, pentru că nu îi pasă de tine.

8. Este un străin pentru tine

Nimic nu este mai rău decât să fii într-o relație care mereu să te facă să suferi. De parcă ați fi doi străini, dar nu doi îndrăgostiți. Ai nevoie de acest lucru?

9. Ai înțeles că el niciodată nu a fost singur

Povestind despre relațiile anterioare, ai înțeles că este genul de persoană care mereu se va juca cu focul, că este cel căruia îi place flirtul și mereu așa va fi. 

10. Nu știe mai nimic despre tine

Dacă l-ai întreba ce cunoaște el despre tine, ce mâncare îți place sau ce hobby-uri ai, ai vedea că el nu știe aceste lucruri. 

11. Fuge de situații conflictuale

În orice relație există conflicte. Doar că o ceartă cu el pe tine te deranjează foarte mult, pentru că el mereu este calm, nu are nici o emoție, de parcă ar fi din piatră. Este absolut indiferent.

12. Nu-și exteriorizează emoțiile

Dacă el nu este interesant, în zadar împarți cu el emoțiile tale. El nu are nici o reacție. Nu îți spune niciodată că te iubește și nici nu îți arată acest lucru.