Te vei simți cel mai norocos bărbat alături de ea! 12 semne că ai alături o femeie înțeleaptă

Ea este suficient de matură, cât să poată cuceri pe oricine și suficient de înțeleaptă, cât să știe care sunt limitele.

1. Ea te motivează să-ţi atingi obiectivele, dar nu intervine. Are încredere că ești capabil să iei deciziile corecte. Este sprijinul tău, nu judecător.

2. Ea nu are intenția să te facă gelos. E sigură pe sine, știe ce valorează şi înțelege că tu ești conștient de acest lucru. Jocurile duble nu-i sunt intersante.

3.Nu suferă de complexul prințesei. Vrea să o tratezi cu respect pentru că e omul tău drag. Nu îți cere orice.

4. Există o parte a vieții ei în care tu lipsești. Prieteni, hobby, carieră. Are libertatea ei și este încrezătoare, respectiv prezența ta în fiecare acțiune a ei nu este necesară.

5. Ai putea oricând să o inviţi la întâlniri cu prietenii, la sărbători corporative sau acasă la părinți: ea va ști cum să fie în diferite situații. E suficient de matură pentru a face impresie bună și suficient de înțeleaptă, pentru a se putea relaxa cu prietenii.

6. Ea are grijă de sine. Nu este ideală, însă mereu tinde către perfecțiune. Nu trebuie să-i spui ce să facă, e destul de inteligentă să-şi înțeleagă problemele şi să le rezolve. Ea are nevoie de un partener, nu de un tătic.

7. Întotdeauna se prezintă pe sine şi nu ca prietena ta. Are personalitate, la fel de importantă ca și faptul că este într-o relație.

8. Nu-i este teamă de intimitate. Dacă nu dorește să facă ceva, îţi va spune. Ea îți va vorbi deschis despre viaţa voastră intimă, despre lucrurile care îi plac sau o deranjează.

9. Are propria opinie, pe care o poate oricând justifica. Dacă nu va fi de acord cu tine, veți discuta despre asta. Va încerca să-ți explice DE CE și CUM.

10. Niciodată nu vei fi subiect de bărfâ în fața prietenilor sau a părinților. Te respectă, are încredere în tine.

11. Știe ce vrea de la viată. Ea nu-şi va trăda valorile şi visurile, doar ca să-i facă pe plac omului de alături.

12. Te vei simți cel mai norocos bărbat alături de ea. Ea nu se teme să fie singură, să-și trăiască libertatea. Dacă te-a ales, atunci fii singur că este gata să vă ajutați reciproc și să vă evoluați împreună. Ea te va iubi, iar tu să-i răspunzi pe măsură.

Sursa :