12 semne adevărate care-ți spun că sunteți făcuți unul pentru celălalt

Există cupluri pe care le poți admira la nesfârșit. Nu sunt celebrități, sunt oameni simpli. Nimeni nu a auzit ca ei să spună ceva urât unul despre celălalt. Ei sunt atât de apropiați, ei se iubesc, ei sunt făcuți unul pentru celălalt. Vrei să știi care e secretul și dacă în relația cu partenerul tău trăiești aceșeași emoții? Iată semnele adevărate ale compatibilității:

1. Între voi nu există concurență, iar întrebarea „Cine e șeful în casă?” vi se pare prostească. În relația voastră stăpână este iubirea. Vă este amuzant să porniți discuții pe subiectul „Cine câștigă mai mult” sau „Cine a făcut mai multă ordine în casă”.

2. Uneori ai impresia că el e un vrăjitor. Motivul: îl suni să-i zici c-ai vrea porticale, iar el tocmai asta și face – cumpără portocale. La rândul său te crede o clarvăzătoare, întrucât poți să ghicești din prima când a avut  o zi proastă. E un semn bun: sunteți pe aceeași undă.

3. Ești gata să ratezi partea cea mai interesantă a serialului preferat, dacă el are nevoie de ajutorul tău. Ești gata să susții, să încurajezi, să asculți, să îmbrățișezi, iar el îți va răspunde la fel.

4. Știți cum să îndepărtați un conflict. Conflicte există în toate relațiile. Voi însă nu vă certați aiurea, știți care este diferența între o discuție constructivă și una fără sens. Chiar și dacă vă supărați, încercați să aveți un comportament constructiv.

5. …din acest motiv nu amânați o discuție importantă. Tot ceea ce vă deranjează, discutați imediat. Dacă sunteți supărați, încercați cât mai repede să remediați problema.

6. Dacă cineva din voi excelează la un capitol, celălalt încearcă să-l ajungă din urmă, fără a-i reproșa nimic.

7. Prietenii voștri formează o gașcă. Nu-i împarți în „ai tăi” și „ai mei”. Ei sunt „prietenii noștri”.

8. Deja ați discutat despre viitorul vostru comun și ați înțeles că ambii doriți aceleași lucruri. E un semn foarte bun al iubirii reciproce.

9. Dacă el e ocupat la serviciu și nu are timp nici să te sune, nu faci scenarii în cap și nu ești geloasă. Ai încredere în el. Înțelegi și susții. El răspunde la fel.

10. Sunteți o echipă în orice moment: în viața comună, la serviciu, în călătorii, în construirea relației.

11. Aveți suficient romantism în relația voastră, cât să vă invidieze toată lumea. Totuși, nu oferiți motive oamenilor să facă asta: nu vă afișați relația, întrucât pentru voi mai importante sunt emoțiile.

12. Dacă cei apropiați îl văd doar pe unul din voi la un eveniment, imediat se întreabă: oare unde e celălalt? Cu un fir invizibil sunteți legați, pentru toată viața.

Sursa :