12 semne adevărate că acest bărbat pur și simplu nu te place

Un bărbat, care nu are sentimente pentru o femeie, se poate eschiva de la o relație serioasă, invocând o mie de motive: este ocupat la serviciu, se concentrează asupra carierei sau are un blocaj emoțional din copilărie. Haideți să vedem care sunt 12 cele mai răspândite motive pe care le invocă bărbații atunci când vor să iasă dintr-o relație:

1. Nu te invită la o întâlnire, întrucât nu te place atât de mult

Dacă îi plăcea de tine, cu siguranță făcea acest lucru. Tu îi găsești o justificare și îți zici că poate nu vrea să distrugă prietenia dintre voi. Sau că nu îndrăznește să facă primul pas. Sau că nu vrea să grăbească lucrurile. Când un bărbat te place, dar încă nu vrea să grăbească lucrurile, v-ar spune imediat despre asta. Dacă te place, te va invita. Dacă vrea să te găsească, te va găsi.

2. Nu îi place de tine dacă nu te sună

Un bărbat știe să folosească un telefon. Iar dacă nu te sună, tu iarăși încerci să îi găsești o scuză: poate este pe drum sau poate a fost ocupat. De fapt, el nu îți spune ce crede cu adevărat, ci doar ceea ce vrei tu să auzi. Dacă nu te sună, atunci nu se gândește la tine.

3. Nu recunoaște că sunteți un cuplu

Petrecerea timpului împreună pentru el nu înseamnă întâlnire. Doar că tu din nou îi justifici comportamentul și accepți faptul că cel puțin vă vedeți. Relațiile în care vă vedeți de două ori pe lună, știind că omul drag e atât de aproape, nu pot dura o viață.

4. Nu vă dorește

Dacă unui bărbat îi place o femeie, el vrea întotdeauna să o atingă. Dar dacă simți o distanțare între voi, înseamnă că el a decis că nu sunteți potriviți. Dar nu îți poate spune, pentru că nu vrea să vă rănească.

5. Nu-i place de tine, dacă te trădează

Nu există vreo scuză care să justifice o trădare. Nu te întâlni cu bărbați care fac acest lucru. Cine a trădat o dată, va mai trăda. Trădarea nu are nici o scuză. Un om infidel în primul rând este infidel lui însuși.

6. Nu îi place atât de tare de tine dacă vine să te vadă doar când se simte prost

Un bărbat căruia îi placi, nu te va căuta atunci când sufletul îi este trist. Are nevoie doar pentru susținere și încurajare? Oare este corect?

7. Nu te place atât de mult dacă nu vrea să se căsătorească cu tine

Dacă aveți păreri opuse cu privire la căsătorie, cel mai probabil sunt și alte întrebări care duc către acest dezacord. Dacă nu vezi și nu simți o schimbare în relația ta, ce mai aștepți?

8. Dacă te părăsește, înseamnă că nu i-ai plăcut atât de mult

O persoană care te iubește, nu te abandonează. Încă nu a găsit o persoană cu care să-și petreacă timpul, iar tu ești fata de rezervă, mereu gata să îl primești. Tu refuzi să crezi că te-a părăsit.

9. Te-a părăsit, fără să-ți zică nimic

Doar a plecat, a dispărut. Iar tu crezi că s-a întâmplat ceva. Nu te va ajuta dacă o să îl suni să îi ceri explicații sau să îi faci scandal. Meriți să știi ce s-a întâmplat? Sigur că da!

10. Se poartă prostește și este un egoist

Dacă te iubește cu adevărat, ar fi gata de orice doar ca tu să fii fericită. De ce să vrei să fii împreună cu cineva care nu te respectă, nu te tratează frumos? Este greu să crezi că meriți o astfel de iubire.

11. Nu te place atât de mult, din moment ce mereu flirtează cu alte femei

Nu ești rezerva lui. Uită-l! Imediat! În lume sunt atât de mulți băieți drăguți…

12. Cum te simți alături de el?

Ce este în sufletul tău? Ți-ai pus vreodată întrebarea aceasta? Ești fericită? Ești liberă în gânduri, în fapte, în vorbe?

Fii fericită! O meriți!

Sursa :