12 lucruri toxice într-o relație pe care nu trebuie să le ignori

Nu trebuie să te mulțumești cu o relație toxică doar pentru a evita să fii singură. Toți merităm să trăim o dragoste adevărată, sinceră. Toți merităm să fim alături de cineva care nu ne va minți sau nu va încerca să ne controleze. Scapă de această negativitate din viața ta. Dacă vei observa oricare dintre lucrurile enumerate mai jos, cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci ar fi să-ți îndrepți pașii spre ușă. Nu trebuie să consideri a fi ceva normal doar pentru că ți se întâmplă cu regularitate. Un tip corect și drăguț niciodată nu va face următoarele lucruri:

1. Te numește nebună

Nu ești tu nebună, ci doar el încearcă să facă situația să fie mai favorabilă pentru sine.

2. Cochetează deschis cu alte fete

Dacă îl vezi că cochetează deschis cu alte fete, atunci cu siguranță merită o lovitură bună și să-i arăți drumul spre ieșire. De ce să-i permiți să facă acest lucru?

3. Alături de el plângi des

Desigur, este normal să mai verși o lacrimă atunci când privești un film sau te sensibilizează un anumit subiect, dar nu este normal să plângi seară de seară din cauza iubitului tău.

4. Abuzează de alcool

Acesta poate fi un apel serios la trezire. Dacă nu este suficient de matur pentru a-și controla poftele, atunci este timpul să-l lași să plece din viața ta.

5. Este extrem de gelos

Sigur, puțină gelozie este în regulă. Dar dacă îl vezi că se enervează mereu din orice situație, atunci în relația ta există probleme serioase.

6. El încearcă să controleze modul în care te îmbraci

Dacă îți spune ce să ai voie să porți și ce nu, acesta deja este un semn de toxicitate. Tu ești o persoană care are voie să poarte ce vrea. Nu lăsa pe nimeni să-ți ia libertatea, chiar dacă este vorba doar de haine.

7. El te ignoră, dar se enervează când tu nu îi răspunzi la apeluri

Dacă îți ignoră în mod constant mesajele sau apelurile, dar se enervează de fiecare dată când tu nu reușești să-i răspunzi, atunci această relație nu va dura mult.

8. Te atacă când este supărat

Dacă nu-i place ceva, mereu dă vina pe tine. Nu contează cauza supărării, pentru că mereu vei fi ținta furiei sale.

9. El te obligă să faci lucruri pe care nu ți le dorești

Acest lucru este inadmisibil. Ca iubit al tău, ar trebui să-ți respecte limitele și să știe că nu poate să se folosească de tine doar pentru că este iubitul tău.

10. El te minte

Meriți pe cineva care întotdeauna să fie sincer cu tine. Dacă te minte înseamnă că nu te respectă.

11. Nu are încredere în tine

Deși niciodată nu i-ai dat motiv să se îndoiască de tine, el continuă să se poarte îndoielnic cu tine, aducând diverse motive.

12. Îți urăște familia și prietenii

Dacă ai observat că urăște familia sau prietenii tăi, este din motiv că vrea să te țină cât mai departe de ei, ceea ce deja este greșit. Nu lăsa acest lucru să-ți strice relațiile cu cei dragi.