12 lucruri pe care el le va face pentru tine, dacă îi pasă cu adevărat

Uneori este greu să îţi dai seama dacă persoana de lângă tine este sinceră şi cât de mult îi pasă de tine şi de ceea ce simţi. Iată 12 semne că nu îi eşti indiferentă:

1. Îţi arată unde ai greşit

Mulţi cred şi spun că atunci când iubeşti, nu trebuie să arăţi persoanei de lângă tine neajunsurile ei. În mare parte e adevărat. Totuși, dacă cu devărat aceastei persoane nu îi eşti indiferentă, aceasta îţi va arăta unde greşeşti şi la care capitol mai ai de lucrat.

2. El încearcă să devină mai bun

Dacă ţine la tine foarte mult, va face un efort să fie mai bun, să fie demn de tine.

3. Se interesează cum a trecut ziua ta

Atunci când îti adresează această întrebare, aparent banală, să ştii că îl interesează răspunsul tău. Dacă te iubeşte,v a fi curios să cunoască cât mai multe detalii din viaţa ta.

4. El iartă

El este cel care pune dragostea voastră pe primul loc, de aceea ştie să ierte şi să primească şi el scuze. Căci până la urmă, toţi facem greşeli.

5. El te atinge cu dragoste

Persoanele care nu sunt indiferente unul faţă de altul, vor să fie mereu aproape unu de celălalt. Dacă mereu încearcă să te ia de mână, să te cuprindă, să ştii că nu îi eşti indiferentă.

6. Are încredere în tine

Relaţiile bune şi sănătoase se construiesc pe încredere. Aici nu este loc de îndoieli.

7. Îi pasă de părerea ta

Dacă nu îi eşti indiferentă, atunci nici ceea ce gândeşti tu nu îi este indiferent. O să vrea să ia decizii importante, cu care şi tu să fii de acord.

8. Te susţine în aspiraţiile tale

Te ajută şi te susţine. Îşi arată susţinerea prin cuvinte şi fapte, vrând ca tu să fii împlinită şi realizată.

9. Îţi face complimente

Dacă îi place de tine cu adevărat, nu încetează să îţi adreseze cele mai frumoase cuvinte.

10. Îi povesteşte familiei sale despre tine

Dacă ia relaţia voastă în serios, le va vorbi părinţilor săi despre tine, pentru că acum eşti o parte importantă din viața lui.

11. Îşi face timp pentru tine

Toţi suntem oameni ocupaţi, dar dacă nu îi eşti indiferentă, vei avea mereu o prioritate pentru el. Mereu va găsi timp să îţi fie alături.

12. Îţi vorbeşte despre viitor

Dacă simte ceva pentru tine, va dori să te aibă pentru totdeauna în viaţa lui. Nu va ascunde planurile lui de viitor, pentru că tu faci parte din ele.

Sursa :