fb

Lucruri pe care bărbații maturi nu le fac – ei sunt favoriții femeilor!

Când bărbații ajung la o vârstă anumită, încep să renunțe la viața lor anterioară, în favoarea uneia cu mai puțină mahmureală și mai multe responsabilități.

Acest lucru se întâmplă când bărbații încep să se maturizeze și încep să perceapă viața într-un mod diferit. Mai puțin stres și mai multe rezultate. Maturitatea îi ajută să se miște pe scara carierei și să se stabilească lângă femeia iubită. Citește această listă pentru a afla dacă, la fel ca și un vin bun, te-ai maturizat corespunzător.

1. Nu ies în oraș în timpul săptămânii de lucru

Când suntem tineri, nu avem tendința de a ne face griji cu privire la consecințele care pot avea loc în caz că venim la muncă mahmuri sau într-o stare neadecvată. Când un bărbat devine matur, realizează că jobul este cel care-i permite să plătească pentru lucrurile distractive în viață.

Este important să vii la muncă cu mintea limpede, pentru a te asigura că dai ce-i mai bun din tine pentru a te asigura că vei obține o promovare. Bărbații maturi nu uită să se distreze, dar își amintesc că pentru acest lucru există zilele libere.

2. Nu-și văd partenerele inferioare prietenilor lor

Se spune că bărbații, uneori, plasează prietenii înaintea iubitelor. Bărbații maturi realizează că femeia de lângă el este partenera sa de viață, astfel merită să devină o prioritate.

Aceștia nu se rușinează să petreacă mai puțin timp cu „tovarășii”, în favoarea unei nopți liniștite cu jumătatea lor. Se presupune că partenerii ar trebui să fie atât prieteni buni, cât și iubiți. Din acest motiv, bărbații maturi renunță la acțiuni care ar provoca durere femeii pe care o iubește.

3. Nu încetează să-și viziteze mamele

Bărbatul matur își amintește că familia nu va fi acolo pentru totdeauna și este important să petreacă timpul cu cei care au avut grijă de el. Nu doar că înțelege importanța de a-și vedea familia, dar o face pentru că a încetat să mai vadă acest lucru ca pe o obligațiune.

4. Nu încearcă să-i mulțumească pe alții

Când un bărbat se maturizează, conștientizează că este mai important să te mulțumești, în primul rând, pe tine. Acesta știe perfect când este un moment bun pentru a socializa și când este mai bine să-ți ții bănuții pentru tine.

5. Nu amestecă certurile cu furia

Bărbații tineri sunt adesea remarcați pentru natura lor violentă. Nu toți, dar majoritatea bărbaților, adesea, folosesc  violența pentru a rezolva conflictele. Bărbatul matur realizează că violența și furia nu rezolvă problemele, iar cuvintele sunt mult mai eficiente.

6. Nu fug de situațiile dificile

Bărbații tineri tind să vadă situațiile dificilă ca pe un motiv de a fugi. Iar acest instinct devine evident în momentele în care lucrurile nu merg prea bine.

Când devin maturi, încep să realizeze că viața nu este întotdeauna perfectă și este important să înfrunți aceste situații, deoarece astfel devin mai puternici. Bărbații maturi vor lupta cu capul sus și se vor asigura că nu există probleme nerezolvate care vor putea apărea mai târziu.

7. Nu se rușinează de responsabilitățile lor

Bărbații care s-au maturizat, acceptă responsabilitățile și le înfruntă. Aceștia vor avea grijă să se ocupe de toate responsabilitățile lor, deoarece realizează că în caz contrar nu se vor putea bucura de timpul liber.

8. Nu trăiesc pentru weekend

Cu toții ne bucurăm când avem timp liber, dar bărbații maturi știu că dacă visezi ca timpul să treacă mai repede, doar îl irosești în zadar. În schimb, se bucură zi de zi și se ocupă nu doar de lucrurile pe care trebuie să le facă, ci și de cele pe care vor să le facă.

9.Au un grup mare de prieteni

Gașca mare de prieteni din trecut, este înlocuită de câțiva prieteni adevărați pe care se bazează pentru a ieși în fiecare sâmbătă seară. Nu este rău să preferi câțiva prieteni, în locul grupului de care nu te simți atât de sigur.

10. Nu se tem să-și arate slăbiciunile în fața partenerelor

Bărbații sunt știuți ca nefiind în contact cu emoțiile lor și acest lucru înnebunesc femeile. Când un bărbat devine matur, nu are frică de a fi judecat pentru că își arată emoțiile.

Acesta realizează că este mult mai sănătos să îți arăți emoțiile decât să le ții în tine. De-asemenea, este conștient există mai multe șanse de a se apropia și de a avea o relație mai îndelungată și mai sănătoasă, atunci când vorbești deschis despre ceea ce simți.

11. Nu sunt speriați de posibilitatea de a-și crea propria familie

Nu toată lumea vrea să aibă copii și să construiască o familie, dar bărbații care s-au maturizat nu o rup de fugă atunci când aud ideea creării unei familii sau când aud despre un copil.

De fapt, sunt foarte emoționați atunci când văd niște papucei micuți. Un bărbat care dorește un copil, va fi încântat de a avea un „eu în miniatură” alegând pe lângă el. Este important să nu impui un bărbat să facă ceva ce nu vrea. Când va fi gata, vei afla.

12. Nu trăiesc momentul

Advertisement

În adolescență suntem învățați să trăim momentul și să nu ne facem griji cu privire la ceea ce-ar putea aduce ziua de mâine. Atunci când te maturizezi îți dai seama că a fi nepăsător nu este cel mai bun mod de a trăi.

Cu siguranță, este important să te bucuri de viață și să profiți de fiecare experiență oferită, dar acest lucru nu-ți va plăti facturile. Bărbații maturi iau în calcul acest lucru și se asigură că iau în considerare viitorul atunci când încep să-și facă planuri.

Source :

lifehack.org