12 greșeli care le împiedică pe femei să construiască relații sănătoase

Sinceritatea este unul din cele mai importante lucruri într-o relație. Nu spune una, apoi fă alta. Acest lucru va crea neînțelegeri în relația voastră. Iată câteva greșeli care te pot împiedica să construiești o relație sănătoasă și fericită:

1. Lipsa îngrijirii de sine

Este foarte trist să vezi câte femei încetează să se mai îngrijească după ce încep o relație cu cineva. Pentru a menține o relație sănătoasă și o viață intimă bună, nu trebuie să încetezi niciodată să ai grijă de tine. 

2. Comportament pasiv – agresiv

De regulă, un bărbat este mult mai simplu decât o femeie. Dacă îi vei spune că totul este în regulă, apoi vei aștepta ca el să ceară detalii, vei ajunge într-un final să te enervezi și să jignești. Fii de la început sinceră cu partenerul tău.

3. Graba

Implicându-te într-o relație cu cineva, mai întâi obișnuiți-vă unul cu celălalt. În momentul când ești îndrăgostită, mintea ta este controlată de emoții și poți pierde acele semnale, care îți arată că nu ești cu persoana potrivită.

4. Ești geloasă

Dacă simți gelozie de fiecare dată când o altă femeie este lângă iubitul tău, gândește-te la acest lucru. Motivul geloziei tale poate fi lipsa de încredere în relația voastră, cât și nevoia de a-ți crește stima de sine.

5. Timpul liber

Nu fi una din acele femei care, de când au un nou iubit, au uitat complet de interesele lor proprii, de prietenele lor, de timpul lor liber. Acest lucru te face să pari dependentă de un bărbat.

6. Plângeri

Nu există bărbat ideal. Nimeni nu îți va oferi tot ce îți dorești. Mai devreme sau mai târziu, va veni momentul când te vei simți nemulțumită de ceea ce face iubitul tău. Când se va întâmpla acest lucru, nu te plânge. Cea mai bună strategie este să îi spui ce simți, ce te deranjează, ce vrei cu adevărat, dar și ce nu îți place și ce nu vrei să se întâmple în relația ta.

7. El nu se simte iubit

Fiecare om simte iubirea în felul său. Acordă atenție felului în care reacționezi la anumite lucruri pentru a determina ce îl face pe bărbatul din viața ta să se simtă iubit, iar mai apoi, încearcă să faci toate aceste lucruri pentru el.

8. Nu-ți place nimic și te plângi din orice

Toată lumea are zile și momente proaste. Totuși, în interesele tale, încearcă să nu te porți urât. Orice om este atras de cei care radiază energie pozitivă. Trezește-te cu zâmbetul pe față, apreciază ceea ce ai, observă toate lucrurile bune din viața ta. Acest lucru va ajuta relației tale și îți va îmbunătăți viața.

9. Nu arunca asupra lui nesiguranța ta

Nu-l forța să înceteze să te iubească, pomenindu-i mereu de toate deficiențele tale. El nici nu va observa toate aceste nimicuri. Atunci, de ce tu atragi atenția lui asupra lor? 

10. Vrei să-l schimbi

Este foarte important să îți accepți partenerul așa cum este el. Nu-l critica și nu-l face să se simtă prost. Spune-i ceva ca să îl facă să se simtă bine și să îi inspire schimbări, dar care să vină din propria sa inițiativă. 

11. Lipsa de respect

Posibil ca iubitul tău să fie obosit, să aibă o dispoziție proastă sau pur și simplu să nu vrea să vorbească. Nu-l supăra! Spre deosebire de femei, bărbaților nu le place să vorbească despre problemele lor. Ei pur și simplu fac o pauză și se lămuresc cu tot ceea ce simt de unii singuri.

12. Nu-l prețuiești

Nu acorda atenție doar lucrurilor pe care nu le face. Admiră-l și pentru ceea ce face și arată-i recunoștință pentru asta. Cu cât mai multă recunoaștere vei arăta, cu atât mai mult și el va încerca să te mulțumească.

Sursa :