12 calități ale bărbatului, pe care niciodată nu trebuie să-l lași să plece

Facem concluzii pripite, atunci când ne gândim dacă un bărbat sau altul va fi un partener bun. Adevărul este că oamenii se schimbă și uneori idealul cuiva este efemer. Există totuși trăsături pe care le poate avea doar bărbatul potrivit. Iată 11 trăsături ale omului tău, pe care niciodată nu trebuie să-l lași să plece:

1. Atunci când te privește – o face sincer

Te privește direct în ochi și-ți pare că vă cunoașteți de o viață. Ai impresia că poate vedea cu ochii în sufletul tău. Acest bărbat vrea să te cunoască mai bine, să descopere universul tău.

2. Este un bărbat bun, dar nu este slab

Găsești la el putere şi generozitate. Este grijuliu și simpatic, dar şi curajos în același timp. El niciodată nu va începe o luptă fără sen. Iată omul pe care îl cauți: suficient de înțelept pentru a găsi un echilibru între putere și compasiune.

3. Este perseverent, dar îl poți influența

Dacă veți trece împreună prin viață, amintește-ţi că fără răbdare este imposibil. Cu o persoană iubitoare poți întotdeauna să privești viața ca pe o călătorie neobișnuită.

4. Este ambițios, dar niciodată nu uită de tine

Realitatea ne dictează propriile reguli, chiar dacă visați împreună. De aia nu cere imposibilul. Nu poți primi toate stelele lumii, dar poți primi plăcere de la un apus fantastic.

Nu uita: el e cel mai bun. El are nevoie să se dezvolte și nu doar pentru el. Astfel familia va fi mai fericită, mai împlinită.

5. Poate găti

Chiar dacă face doar o omletă, te va surprinde plăcut. Bărbatul care știe a găti este o adevărată revelație.

6. Este întotdeauna în formă

Un partener care face în mod regulat sporti, mereu te va încuraja să te menții şi tu în formă.

7. Este minunat, dar nu îngâmfat

Își cunoaște valoarea, dar nu este un profitor.

8. Te face să râzi sincer

Bărbatul care iubește adoră să te vadă zâmbind, deci va căuta multe motive să aducă zâmbetul pe buzele tale.

9. Îţi poate spune că te iubește, însă nu este obligatoriu

E minunat dacă bărbatul de alături îţi spune că iubește. Dar un bărbat adevărat va face astfel, încât cuvintele lui să fie urmate de fapte.

10. E gata să cedeze

Toate cuplurile se ceartă. Fiecare din parteneri are multe motive şi argumente. Însă bărbatul tău nu va permite să pierzi. Acesta va un compromis sau poate va fi aleasă opțiunea lui, însă tu nu vei şti acest lucru. El îţi va oferi ţie victoria, pentru că nu vrea să se lupte cu tine.

11. Atunci când ai nevoie de ajutor, este alături

Când bărbatul iubește, îţi va dovedi acest lucru mereu. Poți să ai încredere în el și poți fi sigură că este interesat de ceea ce se întâmplă cu tine, vrea să știe ce te bucură sau te întristează.

12. Ai devenit o parte din inima lui

Când bărbatul iubește, se apropie de femeie cu sufletul, mintea şi trupul. El nu-şi imaginează viaţa fără tine, va arunca lucrurile și emoțiile în plus, pentru a elibera loc în inimă pentru tine.

Sursa :