11 trucuri psihologice care te vor ajuta să placi la nebunie bărbatului iubit

Uneori pur și simplu ai nevoie de ceva magie în plus…

Sigur, să-l vrăjești e imposibil. În schimb să faci astfel ca focul dragostei să crească – e o realizarea posibilă, depinde numai de tine. Nu poți forța pe cineva să te iubescă, dar dacă un bărbat te place cu adevărat, puțin efort din partea ta l-ar putea influența decisiv.

Iată câteva șiretlicuri psigologice, care te vor ajuta să atragi un bărbat: 

1. Fă-i complimente, dar nu prea des

Mulți bărbați nu sunt complimentați prea des, de aia atunci când aud cuvinte frumoase la adresa alor au un altfel de comportament. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că complimentele își pierd din importanță dacă sunt utilizate prea des.

2. Cere-i o favoare

Cercetările au demonstrat că omul simte o simpatie aparte față de cel pe care-l ajută, chiar dacă la început nu existau asemenea emoții. În mod inconștient credem că acel om este gata la rândul său să ne ajute.

3. Păstrează contactul vizual ceva mai mult timp

Un contact vizual îndelungat ajută oamenii să dezvolte o simpatie aparte, ba chiar provoacă omul să se îndrăgostească.

4. Spune-i pe nume

Numele este ca muzica pentru urechile noastre. Atunci când ni se spune pe nume, crește autoaprecierea și atitudinea față de om se schimbă.

5. Repetă-i gesturile

Reflectă gesturile partenerului, iar acesta la nivel subconștient se va apropia de tine.

6. Nu-ți fie teamă să-i vorbești despre neajunsurile tale

Multe femei se tem să-și arate neajunsurile, întrucât cred că ele vor îndepărta pe bărbați. Dar e important să-i demonstrezi că ești naturală, firească – acestu lucru îl va apropia.

7. Așteaptă de la el lucruri bune

Proiectezi în creierul omului de lângă tine așteptările tale față de el. Dacă crezi că el este un idiot- vei avea un comportament care va trezi în el atitudinea unui idiot. Și invers. Cu cât gândești mai pozitiv, cu atât mai frumos se va comporta el.

8. Permite-i să vorbească despre sine

Oamenii iubesc să vorbească despre sine. Eu – este subiectul preferat în discuție.

9. Primește plăcere de la viață și fără el

Bărbații nu iubesc când femeile îi transformă în centrul Universului. Doar cei obsedați și instabili emoțional preferă asta. De aia demonstrează că-ți este bine și fără el.

10. Arată-i că aveți scopuri, valori și hobby-uri comune

Cercetătorii au demonstrat că ne îndrăgostim de oamenii cu care ne asemănăm și cu care împărtășim aceleași interese.

11. Fii gata să pleci, dacă nimic nu este reciproc

Nimic nu este mai atrăgător decât femeia care se apreciază și care nu încearcă să cucerească bărbatul în fiecare clipă a vieții ei. Fii gata să pleci, dacă doar tu vrei să păstrezi omul de alături.

Sursa :