11 semne lipsite de romantism, care-ți spun că el este cu adevărat îndrăgostit de tine

Cine a decis că șampania și trandafirii sunt simbolul romantismului? De multe ori, ceea ce cu adevărat atinge sufletul unei femei sunt lucrurile lipsite de romantism. Pentru că dragostea nu este ideală. Iar lucrurile care cu adevărat contează și te fac să iubești și mai mult omul de alături sunt

1. El transformă momentele casnice într-un motiv de veselie

Fiecare poate să facă gesturi romantice într-un restaurant sau pe acoperișul unei clădiri. Dar adevărata dragoste e atunci când, fiind în doi acasă, el te surprinde plăcut.

2. El strânge după tine, atunci când te simți prost

Nu există nimic romantism atunci când îți este rău. Dar e ceva aparte în intenția lui de a face ceva în locul tău și de a avea grijpă de tine.

3. Nu aveți momente stânjenitoare

E romantic atunci când poți vorbi cu cineva toată noaptea. Dar uneori uităm cât de plăcut este alături de omul cu care poți să taci, fără a simți nevoia să umpli cu expresii această tăcere.

4. El vede slăbiciunile și neajunsurile tale

Poate fi romantic atunci când el te privește prin ochelari roz. Dar atunci când decide să fie alături, știind că nu ești ideală, e o declarație sinceră a iubirii lui.

5. Te iubește, chiar și atunci când e greu

Atunci când ești supărată, tristă sau pur și simplu ai momente complicate, iar el te acceptă și-ți spune că e doar un moment de slăbiciune – înțelegi că ține la tine. El te îmbrățișează și te susține emoțional.

6. El te privește cu dragoste, fiind nemachiată

Atunci când îți permiți să fii în fața lui nemachiată, fără a ști că te va privi dubios, în acel moment simți că ești iubită cu adevărat.

7. Îți spune de ce este supărat

Dragostea nu e atunci când ascunzi totul de omul drag, pentru a nu-l supăra. Dragostea este să poți spune omulu ide alături despre lucrurile care te deranjează.

8. El face curat în baie

Nu este o cutie cu bomboane oferită ție. E vorba de acțiuni concrete, uneori deranjante, dar care îți demonstrează lucruri importante.

9. Îți spune lucrurile așa cum sunt

Atunci când bărbatul te iubește, te poate critica. Important e să o facă fără a te jigni.

10. Îți permite să faci ceea ce-ți place

El îți permite să ai propria ta viață. Pentru că în asemenea caz rămâi tu însăți și nu uiți de visurile tale.

11. El apreciază părerea ta

Chiar dacă părerile voastre nu coincid.

Sursa :