10 trăsături ale unui bărbat adevărat: ține cont de ele

Alături de acest bărbat te vei simți iubită, o adevărată regină. Alături de el lumea toată va fi la picioarele voastre, iar viața – o călătorie frumoasă.

10 trăsături ale unui bărbat adevărat: ține cont de ele:

1. Eticheta este o necesitate. Nu uita să deschizi ușa, să o ajuți să care lucruri grele, să intri în ascensor primul. Ea poate singură să facă toate aceste lucruri, dar implicarea ta face diferența.

2. Florile nu sunt doar pentru sărbători. Florile sunt o sărbătoare. Nu trebuie să transformi asta în rutină, dar nici nu trebuie să aștepți să vină o zi specială, ca să-i oferi o floare.

3. Umorul și dialogul sunt puncte de referință. Poți să fii mai direct, poți să nu le ai pe toate, dar umorul este important.

4. Nu știi ce înseamnă frica. Ea știe că are pe cine se baza, indiferent de orice. Ea are încredere în puterea ta.

5. Fă ceva. Omul bun nu este o profesie. Chiar dacă ai 18 ani sau 25, femeia vrea să vadă o perspectivă, să simtă dorința ta de a fi cineva, de a acționa.

6. Asumă-ți deciziile. Fii în primul rând sigur de ceea ce faci și ce spui.

7. Fii grijuliu. Atât timp cât este așa, ea este a ta. Poți să fii gingaș, să o alinți și să o iubești, nu pierzi nimic.

8. Rămâi tu însuți. Cu principiile, interesele și dorințele tale.

9. Nu te plânge. Poți avea probleme, așa cum are toată lumea. Rezolvă-le, treci peste, dar nu plânge pe umărul ei că ceva nu merge bine. Poți să discuți, să ceri un sfat, dar să nu plângi.

10. Fiți o echipă. În toate. Acest lucru demonstrează că nu vrei să deții monopolul, să controlezi fiecare mișcare.

Sursa :