11 motive de ce un bărbat nu se poate atașa de o femeie

După mai multe relații nereușite, ia o pauză și evaluează situația. În ce au constat problemele? Poate că peoblema ești chiar tu?

Obiectiv vorbind, de cele mai multe ori problemele constau chiar în noi. Însă trebuie mai întâi să treci peste mândrie pentru a recunoaște acest lucru. Dacă ai unele imperfecțiuni, nu înseamnă că ești un om rău, dar ele pot percepute ca semn de alertă că trebuie să schimbi ceva.

Este important să ne autoevaluăm critic. În acest mod vom putea deveni niște personalități de calitate.

Deși nu există metode universale de a cuceri inima unui bărbat, există unele calități asupra cărora ar trebui să te concentrezi:

1. Te plângi foarte des

Bărbații urăsc când femeia lor se plânge și se compătimește prea des, mai ales fără motiv. Desigur, să fii câteodată nemulțumită este în regulă, dar să nu faci acest lucru cu regularitate. Dacă vei fi prea negativistă, iubitul tău va deveni iritabil și va prefera să te părăsească în favoarea unei partenere mai calme și echilibrate.

2. Ești prea egocentrică

Un bărbat nu va iubi o femeie egocentrică. Dacă vei fi prea axată pe propria persoană, atunci bărbatul va simți nevoia să te părăsească. Desigur, trebuie să te iubești, dar în limitele raționalului. Orice bărbat se va simți neglijat dacă femeia nu îi va acorda destulă atenție sau iubire din cauza unor tendințe narcisiste.

3. Nu respecți regulile igienei

O femeie trebuie să fie atentă să aibă un aspect fizic plăcut și îngrijit. Dacă ea nu va ține cont de această regulă, un bărbat nu o va considera demnă de a deveni soția lui, cea alături de care va trebuie să mențină în ordine casa.

4. Îți amintești prea des de fostul iubit

Niciodată nu vorbi cu iubitul tău actual despre foștii tăi. Acest lucru va deveni ca o lovitură asupra stimei de sine a partenerului. Este cât se poate de straniu ca în cadrul unei relații să vorbești despre una precedentă.

5. În toate lucrurile vezi doar partea rea

Nu trebuie să fii întotdeauna pesimistă. Nu este nimic atrăgător în faptul de a fi iritabilă. Dacă vei continua în acest mod, mai devreme sau mai târziu partenerul va obosi în această relație. El are nevoie ca tu să devii lumina din viața lui, nu să o completezi cu nuanțe de negru.

6. Nu depui efort să arăți bine

Nu este nevoie să te îmbraci în culori aprinse sau să porți cele mai scumpe accesorii pentru a-ți impresiona partenerul. Nu este necesar nici să petreci ore în șir pentru a-ți face un machiaj reușit. Însă trebuie să încerci să arăți stilat și elegant în cele mai mule cazuri.

7. Ești prea banală

Problema este că oamenii nu remarcă peroanele care nu se evidențiază cu nimic valoros în mulțime. Trebuie să depui efort să îți accentuezi individualitatea.

8. Nu zâmbești

Zâmbetul întotdeauna va atrage atenția. El te poate face să arăți drăguță, o fire deschisă și receptivă. Dacă vei avea mereu o față serioasă, nimeni nu va cuteza să înceapă cu tine o conversație.

9. Întotdeauna îți justifici furia

Nimeni nu se va simți atras de o persoană furioasă, impulsivă. Acest gen de persoane par prea negativiste. Încearcă să practici exerciții de relaxare și meditație care îți vor permite să controlezi furia.

10. Pari artificială

Bărbații se simt atrași de femeile cu o imagine naturală, ci nu de cele care tind să fie asemănătoare cu o păpușă. Poartă-te firesc și nu te lăsa influențată de falsitatea din jur.

11. Ești prea zgomotoasă

Nu este recomandat să ții emoțiile în tine, dar nici să le exprimi ca o avalanșă, mai ales într-un loc public. Încearcă să identifici care este acea limită a decenței.

Sursa :