11 motive de ce femeile încăpățânate sunt cele mai bune iubite și soții

Nu este ușor să iubești o femeie încăpățânată, mai ales pentru că ea întotdeauna are o părere bine formată și necondiționat rămâne fidelă ideilor și principiilor ei. Acest lucru îi irită pe majoritatea oamenilor.

Cu toate acestea, ea are un caracter extrem de puternic și va veni în ajutor oricând va fi nevoie de ea. De asemenea, este de încredere și extrem de fidelă.

Dacă ai întâlnit o astfel de femeie, iată 11 lucruri despre pe care trebuie să le știi:

Ea știe ce își dorește

O femeie încăpățânată știe ce vrea și știe cum să obțină lucrurile pe care și le dorește. Ea va fi categorică în raport cu propriile viziuni și sentimente, dar va merge la compromisuri și sacrificii pentru cei dragi. Ea te va iubit, fără a ține cont de ce se întâmplă în viața ei.

Ea este destul de emoțională

Femeile sunt niște ființe emoționale, dar o femeie încăpățânată va fi mai ales concentrată pe ceea ce simte. Ea este hiper-emoțională, dar într-un sens bun. Ea știe ce o face să se simtă vie și își va urma pasiunea.

Ea te va determina să fii mai bun

Ea știe ce lucruri sunt mai bune pentru tine și va lupta pentru a-ți asigura siguranța și fericirea. Dacă va vedea că unele acțiuni ale tale sunt în defavoarea ta, ea nu va sta deoparte. Va depune efort pentru a te face să te iubești și să devii mai bun.

Este energică și hotărâtă

Această femeie este atât de încăpățânată cu un motiv. Fie a devenit astfel pentru că a trebuit să lupte pentru a obține ceea ce merită, fie pentru că a avut o viață destul de dificilă. Un fapt este cert, ea este foarte puternică. Acest lucru te va inspira și va crea din ea o parteneră de vis.

Ea este reală

Nu te vei simți intimidat de această femeie, dar nici nu o vei putea manipula. Ea este posesoarea unei forțe care te va motiva și pe tine să mergi înainte. Dacă ea nu va fi de acord cu tine, ea nu va ezita să ți-o spună. De aceea veți avea niște relații fundamentate pe sinceritate.

Ea îți va face viața mai interesantă

Ea este încăpățânată și din această cauză pot apărea multe conflicte. Dar cine se va îndrăgosti de o femeie care este docilă? Câteodată nu îți va fi ușor cu ea, dar acest lucru poate fi frumos și captivant. Ea întotdeauna îți va menține viu interesul.

Ea este capabilă să își argumentez o părere

Câteodată vă veți certa. Acest lucru este inevitabil. Dar ea întotdeauna îți va aduce argumente logice. Nu întotdeauna va fi de acord cu tine, dar va rămâne fidelă viziunilor sale, iar acest lucru este important.

Ea este sigură pe sine

Femeile sigure pe sine sunt extrem de atrăgătoare.

Ea este pasională

Ea va aprinde pasiunea în tine și va menține flacăra vie în relație.

Ea va avea grijă de tine

Ea va fi extrem de atentă față de tine. Tu vei  fi prioritatea ei și ea te va iubi chiar și când va fi extrem de supărată pe tine.

Ea te va înnebuni, într-un sens bun

Ea se va juca cu nervii tăi. Ea va fi des în dezacord cu tine, dar te va iubi până la moarte. Nu este rău să găsești pe cineva care te va scoate din minți. Toți suntem nebuni în iubire.

Sursa :