11 lucruri într-o relație care nu merită efortul tău

Există lucruri care nu merită efortul tău. Există comportamente care nu au o scuză. Atunci pur și simplu trebuie să îți faci unele concluzii:

1. Nemulțumirea pe plan intim.

Dacă partenerul tău este indiferent față de momentele intime dintre voi, atunci nu ai vreun motiv să fii tu cea care investește energie în relație. Intimitatea trebuie să fie un joc pentru doi și dacă partenerul tău nu face nimic în acest sens, atunci nici tu nu ar trebui să încerci.

2. Bărbat imatur.

Nu trebuie să înveți pe cineva cum să se comporte într-o relație. Dacă partenerul tău nu poate relaționa cu tine în mod normal, lasă-l. Nu ești mama lui ca să-l educi.

3. Partener mincinos și înșelător.

Nu trebuie să oferi cuiva o a doua șansă doar pentru că ai o inimă bună. Nu contează cât de mult ești rugată să ierți. A avut o ocazie să construiască cu tine o relație frumoasă, dar a ratat-o.

4. Obiceiul de a-ți ascunde sentimentele.

Nu pierde energie încercând să-ți ascunzi sentimentele. Ai tot dreptul să fii deschisă cu privire la sentimentele tale, oricare ar fi acestea. Dacă cineva nu este mulțumit de ele sau de opiniile tale, atunci nu te merită. Tu mergi doar înainte.

5. Obsesia față de o persoană.

Nu lupta pentru atenția cuiva. Nu trebuie să cerșești mesaje sau apeluri. Când cineva te respectă și te apreciază, primește plăcere de la timpul petrecut împreună.

6. Pagina ideală de social media.

Nu trebuie să postezi cele mai ideale poze pe rețelele de socializare. Nu trebuie să faci totul pentru a arăta ca un model ca să creezi cuplul perfect. Singurul lucru care contează este să fii fericită.

7. Sinceritate.

O relație reală este formată din doi oameni reali, care nu se prefac a fi cine nu sunt. Dacă vrei să ai o relație frumoasă de la început, fii sinceră și cere sinceritate.

8. Nu folosi măști.

Nu încerca să impresionezi alte persoane. Dacă ești nefericită, fă tot posibilul să fii fericită. Nu trebuie să minți doar de dragul cuiva.

9. Relație nesatisfăcătoare.

Dacă cineva nu-ți apreciază și nu-ți înțelege valoarea, nu trebuie să pierzi energia cu acea persoană. Dacă partenerul tău te face să te îndoiești de tine, uită de el. Înconjoară-te de oameni care te fac fericită.

10. Comunicare eficientă.

Nu trebuie să fii doar tu cea care vine cu idei de comunicare și ține discursuri întregi, primind doar niște cuvinte scurte ca răspuns. Dacă partenerul tău nu poate (sau nu vrea) să țină o conversație cu tine, încetează să mai vorbești.

11. Nu te aranja doar pentru cineva.

Îmbracă-te pentru tine. Poartă ce îți place. Nu face acțiuni doar pentru plăcerea cuiva. Persoana potrivită te va iubi pentru ceea ce ești și nu va aștepta de la tine să te prefaci a fi altcineva.

Sursa :