10 trucuri care te vor ajuta să devii mult mai atrăgătoare, fără a merge la un salon de frumusețe

Saloanele de frumuseţe îţi propun o mulţime de proceduri care îţi vor adăuga încredere şi îţi vor scădea din vârstă.

Cu părere de rău toate acestea costă o avere. Partea bună e că există modalităţi accesibile tuturor pentru o înfăţişare mai atractivă.

1. Pudră de talc pentru gene

Vopseşte-ţi genele cu rimel, după aplică pudră de talc pe ele cu ajutorul beţişoarelor igienice. După această mai aplică un strat de rimel. Rezultatul te va impresiona, genele vor căpăta densitate şi volum fără precedent.

2. Burete de bucătărie pentru cârlionţi

Segmeantează-ţi părul pe porţiuni şi roteşte-le pe un burete de bucătărie. După aceasta îndoaie buretele în jumate şi fixează-l cu un elastic de păr. Lasă-l în această poziţie pe noapte, iar dimineaţa bucură-te de nişte cârlionţi perfecţi.

3. Cartoful împotriva petelor de la subraţ

Taie cartoful felii şi plasează-l la subraţ. Lasă-l pentru câteva momente, apoi şterge pielea cu ele şi, în doi timpi şi trei mişcări, scapi de petele de pe piele.

4. Maioneza în calitate de balsam

Amestecă maioneză cu ulei, plasează produsul pe păr. Ţine-l astfel câteva minute, apoi spală-l. Părul va arăta mai viu şi mai hidratat. Dar fii atentă ca produsele pe care le utilizeze să aibă un conţinut natural.

5. Produs anitcearcăn pentru conturul perfect al buzelor

Conturează-ţi marginile buzelor cu produs anticearcăn şi retuşează-l minuţios. După ce produsul se usucă, desenează un nou contur cu ajutorul unui creion aprins.

6. Cărbune activat pentru dinţi

Plasează o pastilă de cărbune activat într-un pahar cu puţină apă. Formează din ele o masă uniformă. După aceasta spală-ţi dinţii cu soluţia obţiunută, la fel cum ai face cu pasta de dinţi obişnuită.

Nu repeta această procedură ma des de 2 ori pe lună, pentru că dinţii pot deveni exagerat de sensibili.

7. Bere pentru păr

Mult îndrăgita băutură a bărbaţilor îţi poate servi bine şi ţie, mai concret părului tău. În bere se conţin multe vitamine şi minerale care îţi pot hrăni şi hidrata părul din interior.

Amestecă berea cu apă, jumate la jumate, apoi clăteşte-ţi părul cu lichidul obţinut.

8. Rujul roşu împotriva cearcănilor de sub ochi

Aplică ruj roşu pe cearcănii de sub ochii şi retuşează cosmetica. După aceasta plasează 2 straturi de soluţie anticearcăn.

9. Aţa obişnuită pentru codiţe de tuş perfecte

Vopseşte un fir de aţă cu rimel şi aplic-o lângă ochi în poziţia dorită. Astfel primeşti macheta necesară pentru a te ghida în desenarea liniilor senzaţionale.

10. Furculiţa pentru conturarea feţei

Forma nasului poate deveni mai frumoasă datorită unor şiretlicuri foarte simple. Pentru aceasta vei avea nevoie de o furculiţă. Plaseaz-o de-a lungul nasului: parte interioară vopseşte-o cu highlighter, iar ce-a exterioară cu o nuanţă mai închisă pentru a crea o umbră naturală.

Sursa :