10 trăsături unice ale oamenilor introvertiți, care îi fac atât de speciali

Uneori, oamenii introvertiţi au un comportament pe care cei din jurul lor nu îl înţeleg şi care li se pare ciudat. Dar nu este un lucru rău să fii introvertit.  Iată cum să înţelegi mai bine aceste persoane:

Nu sunt mereu atât de plictisiţi cum arată

Un introvert se poate distra şi fără să sară în sus până la tavan. El foarte rar se plictiseşte, pentru că mereu este cu mintea ocupată. Nu lasă pe cei din jur să se plictisească. Un introvert poate fi foarte entuziasmat, dar nu lasă să se vadă acest lucru.

Iubesc şi nu iubesc oamenii în acelaşi timp

Introverţii iubesc să se afle alături de oameni şi să-i studieze, fără cuvinte. Să afle adevărata lor faţă. Dar urăsc discuţiile inutile, bârfele stupide, oamenii falşi. Ei aleg cu grijă şi ştiu exact cine le poate fi prieten şi cine nu.

Sunt uşor de distras

Introverţii iubesc să lucreze într-o atmosferă liniştită, mai departe de ceilalţi. Sunt distraşi de anumite sunete, în special cele enervante, şi de persoanele care urmăresc mereu ce fac.

Iubesc profund

Apreciază relaţiile adevărate şi iubesc profund. Într-o relaţie, introverţii mereu se gândesc la partener şi le pasă de ceea ce simte acesta.

Apreciază mult devotamentul

Dacă introvertul găseşte timp pentru cineva, înseamnă că este important pentru el. Investeşte timp, dragoste şi bunătate în persoanele dragi lui. Este un adevărat prieten, iar dacă este trădat, suferă mult. De aceea îşi alege prietenii cu mare grijă.

Ieşirea în lume

Nu întotdeauna introverţii iubesc să fie singuri. Şi lor le place să de distreze în compania celor dragi. Însă doar uneori. După care iarăşi caută să fie singuri, în linişte.

Urăsc persoanele care cerşesc atenţie

Introverţii urăsc persoanele false care se prefac, doar pentru a avea atenţia celor din jur. Urăsc ei înşişi să se afle în centrul atenţiei.

Nu judecă

Chiar dacă analizează totul, introverţii nu judecă. Ei doar încearcă să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor. Se străduie să îşi aleagă mediul din jurul lor în aşa fel, ca să nu trebuiască să judece.

Iubesc să fie singuri

Nu sunt nici antisociali, nici plictisitori, nici timizi. Doar că uneori au nevoie să se afle singuri pentru a se reîncărca cu energie şi calm. Evită discuţiile goale, dar preţuiesc relaţiile sincere şi discuţiile profunde.

Mereu se gîndesc

Introverţii mereu se gândesc la ceva. Creierul lor mereu este activ. Deseori introverţii preferă să gândească, să reflecteze, să mediteze, să privească un film bun, să se relaxeze.

Sursa :