fb

10 trăsături ale unui bărbat misogin

Un bărbat misogin va face o femeie să se simtă cât mai mizerabil. El urăște și disprețuiește femeia și se conduce după diferite reguli și prejudecăți. Mulți dintre bărbații misogini nici nu înțeleg de ce fac acest lucru, deoarece ura este adânc ascunsă în subconștientul lor. De regulă, bărbații devin misogini după o experiență urâtă în urma unei relații traumatice. Iată 10 semne ale unui bărbat misogin:

1. El concurează constant cu femeile. O astfel de persoană simte mânie și pustietate de fiecare dată când o femeie îl depășește în orice domeniu.

2. El înșală femeile cu care este într-o relație, întrucât crede că nu este obligat să rămână fidel.

3. El tratează femeia vulgar și mereu acționează cu ură și indiferență față de ea.

4. El poate dispărea fără a informa pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă se află într-o relație serioasă, apoi se poate întoarce de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

5. El face tot posibilul ca femeia să se simtă mizerabil și crede că are dreptul să vină la o întâlnire doar când crede el că e mai bine. Mereu face glume umilitoare în public despre femeia de lângă el și critică grosolan calitățile ei personale.

6. El poate fi vesel li fermecător cu femeia, dar acesta este doar un joc pentru a o prinde în plasa sa. După un anumit timp, bărbatul misogin își dezvăluie adevărata sa față.

7. El mereu întârzie la întâlnirea cu femeia.

8. El se poartă cu femeile imperios, arogant și încrezut în sine.

9. El niciodată nu-și respectă promisiunile pe care le face unei femei. Cu bărbații se comportă total diferit.

10. El nu se stresează prea mult dacă femeia de lângă el este sau nu mulțumită pe plan intim. Principalul el să fie mulțumit.

Source :