10 trăsături ale unei femei foarte dorite

Există așa femei, dorite și apreciate, respectate și înțelese cu adevărat. Iată 10 trăsături ale femeilor foarte dorite:

1. Femeia dorită nu forțează lucrurile niciodată.

O astfel de femeie preferă să petreacă timp și energie pentru ea însăși, nu pentru a alerga după un bărbat. Se iubește pe sine însăși și nu-i pasă ce cred alții. Aceste lucruri o fac să fie dorită, încrezătoare în sine.

2. Ea este cinstită.

Datorită acestei calități, bărbatul ei știe că poate avea deplină încredere în ea. Mereu îi spune ce crede și știe să separe binele de rău. Bărbații repede își pierd interesul față de femeile în care nu pot avea încredere. Onestitatea și încrederea sunt două componente vitale ale oricărei relații.

3. Nu caută să fie în centrul atenției.

Bărbatul acordă atenție unei astfel de femei datorită acțiunilor ei, iar acest lucru este binemeritat. Ea nu e femeia care postează zeci de selfie-uri pe rețelele de socializare, nici cea care schimbă des statutul relațiilor sale. O astfel de femeie dorește să i se acorde atenție pentru ceea ce face ea semnificativ în această viață.

4. Știe să-și controleze emoțiile.

Niciodată nu vei vedea o femeie care este dorită că suferă luni întregi din cauza despărțirii de un bărbat. Ea e cea care trăiește sentimentele și înțelege că este nevoie de timp pentru a-și reveni. Dar, cu toate acestea, ea înțelege că viața este prea scurtă ca să îi pară rău luni de zile după o persoană care nu merită.

5. Îi place să comunice.

O astfel de femeie știe să aleagă cuvintele potrivite. Ea întotdeauna permite celorlalți să vorbească, fără să-i întrerupă. Femeia dorită știe să asculte, iar interlocutorii ei se simt apreciați.

6. Este independentă.

Chiar dacă este într-o relație, ea știe să fie independentă. Nu depinde de partenerul ei, iar el nu este singura și unica sursă de fericire a ei. O astfel de femeie își atinge obiectivele și face ca visele ei să devină realitate.

7. Ea nu bârfește.

Ea e femeia care evită bârfele, deoarece bârfele sunt distractive pentru femeile imature care nu au nimic important de făcut. Femeia care este dorită de bărbați are subiecte mult mai interesante de discutat.

8. Se acceptă pe sine.

Ea se acceptă pe sine așa cum este. Nu petrece ore întregi în fața oglinzii ca să vadă dacă are picioarele prea subțiri sau că buzele nu sunt de forma dorită. Ea nu este femeie care să urmeze tendințele modei, dar hainele ei întotdeauna sunt elegante și confortabile și o ajută să se simtă încrezătoare.

9. Nu se pierde într-o relație.

Femeia care este dorită are priorități și le urmează. Pe lângă faptul că este într-o relație, ea mai are și o viață proprie. O astfel de femeie nu se comportă intruziv și nu are nevoie de un bărbat compulsiv.

10. Este inteligentă.

Inteligența o face să fie atrăgătoare și nu merge vorba despre nivelul IQ, dar despre înțelepciunea dobândită din experiența de viață. Ea e femeia care a dezvoltat o anumită înțelegere despre viață, dar și despre oamenii din jurul ei.