10 trăsături ale unei femei de neuitat

O femeie trece prin multe. Se îndrăgostește de bărbați care nu o merită și îi este frântă inima. Lumea nu o tratează atât de sincer pe cât ar merita și uneori se simte singură. Dar femeia știe cât de minunată și sinceră este cu adevărat și mereu rămâne de neuitat.

– Ea urăște jocurile, luptele pentru un bărbat.

Ea nu mai este afectată de minciuni și promisiuni false. Mulți au încercat să-i taie aripile, iar realizările sale de foarte multe ori i-au fost subestimate. Dar indiferent de ce spune lumea, mereu își va aminti de acea femeie cu trăsături unice, de neuitat:

– O femeie de neuitat e cea care știe să-și păstreze în sufletul său toate durerile și neliniștile. Chiar dacă a trecut prin trădări, umilințe. Mereu a știut să se ridice de unde a căzut și să meargă mai departe.

– O femeie de neuitat este întruchiparea bunătății. Cei din jurul ei știu că nu există nimeni mai amabil decât ea. Propriile ei nevoi și cerințe nu mai sunt pe primul lor dacă merge vorba să ajute pe cineva. Niciodată nu uită persoanele care fac bine și ajută dezinteresat.

– Este femeia care iartă. Indiferent de câte ori a fost rănită, trădată, ea mereu oferă o nouă șansă. Nici minciunile și nici trădările nu o pot opri să ierte. Iertarea cuiva este cel mai bun mod de a scăpa de emoțiile negative.

– O femeie de neuitat este independentă.

Iar această independență inspiră și pe cei din jur. Ea nu are nevoie de cineva care să dea sens vieții ei, pentru că ea însăși valorează enorm și nu depinde de nimeni.

– Este femeia cu o frumusețe interioară foarte specială. Nu este doar doar frumoasă pentru că s-a machiat, dar și pentru că în asemenea femei nu există urmă de minciună. Tot ce spune sau face vine din suflet. Frumusețea sufletului acoperă orice.

– O femeie de neuitat este pasională, hotărâtă. Asemenea femei iau o mare responsabilitate asupra lor atunci când fac ceva și nu renunță până nu fac totul foarte bine.

– Este femeia care iubește sincer și necondiționat. Ea iubește pe toată lumea, fără excepție, iar această dragoste îi ajută și pe cei din jur să fie mai pozitivi.

– O femeie de neuitat are foarte multă energie, pe care e gata să o împartă și cu cei din jur. Energia unei asemenea femei creează o aură atât de pozitivă în jurul ei, încât nici ea însăși nu o observă.

– Este femeia înțeleaptă.

Intuiția ei de multe ori a făcut față multor provocări și situații dificile din viața sa. Ea niciodată nu a păstrat înțelepciunea pentru sine, de aceea și a rămas o femeie de neuitat.

Fiecare femeie este unică și specială în felul său. Fiecare femeie trebuie să fie o lumină în aceste zile mai întunecoase.

Sursa :