fb

10 sfaturi deștepte pentru toate domnișoarele înțelepte

Este întotdeauna bine să îți amintești de aceste idei simple și de bun-simț, pe care s-ar putea să le uiți din când în când. Te vor ajuta să te ții pe drumul cel bun.

1. Oricât de distractivă ar fi petrecerea, te vei simți întotdeauna mai bine dacă în dimineața următoare te vei trezi în patul tău și nu pe podeaua prietenilor sau în patul altcuiva.

2. Dacă nu poți decide ce să mănâci, fructe sau o ciocolată, bea un pahar cu apă.

3. Dacă ceasul arată că este deja miezul nopții, iar tu te gândești să te speli pe cap sau să îți vopsești unghiile, alege somnul. Poți să faci toate aceste lucruri dimineață, dar nimic nu va fi în stare să îți ascundă fața epuizată și starea de spirit proastă cauzată de insuficiența de somn.

4. Călătorește. Folosește orice oportunitate pentru a vizita locuri noi. Este modul perfect de a căpăta experiență, cunoștințe, înțelepciune și de a înceta să te mai simți bătrână. Vei simți că trăiești mai mult și cu adevărat.

5. Înainte de a-ți exprima opinia sau de a intra într-o ceartă cu oamenii, întreabă-te: „Este treaba mea?”, „Contează dacă nu spun ce gândesc?” Dacă răspunsul este negativ, atunci de ce să îți pierzi timpul?

6. Irosirea timpului și emoțiilor cu cineva care se comportă teribil este zadarnică. Acesta nu are nevoie de ajutorul tău, ci de un medic. Nu este treaba ta.

7. Între o poveste furtunoasă de dragoste și șansa de a fi independentă, alege-o pe cea din urmă.

8. Certurile nu conduc pe nimeni la descoperirea adevărului, dar pot cauza o durere de cap insuportabilă. Termină-le cu cât mai repede posibil, vei economisi timp și bun-simț.

9. Câteva zile petrecute în singurătate și contemplare vor avea un beneficiu mai mare asupra sănătății tale, decât orice spa, masaj sau program de detoxifiere.

Advertisement

10. Nicio întâlnire nu merită să îmbraci ceva care abia de încape pe tine sau nu este pe măsura gusturilor tale.

Tot ceea ce faci te reprezintă. Tot ceea ce nu faci, te reprezintă și asta. Ai grijă de acțiunile tale și de consecințele lor.

via: livejournal.com