10 semne evidente ale unui bărbat inaccesibil din punct de vedere emoțional

Bărbații sunt imprevizibli atunci când își aleg jumătatea. Ei decid într-o bună zi că vor să formeze o familie și fac primul pas.

Crezi că totul a fost bine și el pur și simplu a plecat? Încetează să pierzi timp valoros și energie cu un bărbat inaccesibil din punct de vedere emoțional. El este cel care ar trebui să te caute, să vrea să vă faceți planuri comune și să te sune.

Dacă îl vezi că ezită și că îi lipsește încrederea în sine, poți oricând să fii tu cea care să îi arate direct sentimentele printr-un zâmbet, un flirt, o atingere. Dar dacă îl vezi că nu îți răspunde, atunci asta nu înseamnă decât că el nu este interesat de tine așa cum ți-ai dori tu.

Iată câteva semne că ai lângă tine un bărbat inaccesibil emoțional:

1. Nu ține cont de nevoile și dorințele tale atunci când vrea să meargă undeva să se distreze;

2. El mereu se îndepărtează de tine. Tu nu ești pe lista priorităților sale;

3. Vorbește mereu imparțial despre subiecte personale: temeri, slăbiciuni, dorințe și sentimente;

4. Se gândește doar la propria persoană;

5. Nu este mândru de tine și nu prea ieșiți împreună;

6. Nu vrea să se întâlnească cu rudele și prietenii tăi fiindcă nici el nu vrea să îi cunoști pe ai lui;

7. Nu îți împărtășește interesele;

8. Nu discută cu tine despre viitorul vostru;

9. Cu el te simți nesigură;

10. Nu simte nevoia să fie mai apropiat de tine. 

Acțiunile unui bărbat adevărat trebuie să corespundă cuvintelor sale. Dacă acest lucru nu se întâmplă, acest bărbat este unul inaccesibil din punct de vedere emoțional. Iar dacă tu înțelegi acest lucru, adună-ți sentimentele și gândurile și pleacă!

Nu mai juca rolul unei fete bune, care trăiește cu speranța că într-o bună zi vei primi ceea ce meriți. Acest lucru se întâmplă foarte rar și este o excepție de la regulă. Multe femei continuă să se agațe de „viața lor prețioasă” cu un partener care nu le respectă, dar le folosește spre propriul beneficiu. 

Chiar merită timpul tău un asemenea bărbat?

Gândește-te la demnitatea ta. Ești oare sinceră față de tine însăți? Îți sunt îndeplinite nevoile? Nu îți sunt compromise valorile? Dacă crezi că meriți mai mult, iar partenerul tău nu este gata să discutați despre asta, atunci este timpul să renunți la relația ta cu acest bărbat. Dar nu uita, într-o relație fericită totul este reciproc. 

Sursa :