10 semne de încredere, care-ți spun că ai întâlnit un bărbat cu adevărat bun

Multe femei rămân în relații nepotrivite, pentru că nu știu ce înseamnă o relație normală, frumoasă. Ele cred că dragostea trebuie să fie complicată. Pentru a clarifica lucrurile, iată câteva semne care-ți vor da de înțeles că ai întâlnit un bărbat cu adevărat bun:

1. El nu te lasă să uiți cât de mult te iubește

Un bărbat bun mereu îți va aminti ce însemni pentru el. Bărbații poate că și sunt mai puțin comunicativi la acest subiect, dar dacă simt sincer – vor face orice ca să transmită acest mesaj femeii lor dragi.

2. El te susține mereu

Indiferent ce vrei să faci, el mereu te va susține. El va fi alături, va sărbători alături de tine realizările și te va îmbrățișa, atunci când lucrurile nu vor merege bine.

3. El te inspiră

El te motivează să trăiești așa cum îți dorești, să-ți atingi scopurile, să nu regreți ceea ce faci.

4. El încearcă să merite încrederea ta

Un bărbat bun va dori să ai încredere în relația voastră. El înțelege că pentru asta trebuie să depună efort – și o va face.

5. El te va face să te simți mereu frumoasă

El știe că pentru asta cuvintele sunt insuficient. Felul în care te privește, felul în care se atinge de tine, cum comunică cu tine îți va spune multe. Te va asigura sincer cât ești de frumoasă, chiar dacă tu nu crezi asta.

6. El îți oferă senzația de siguranță

Nu contează cât câștigă sau cât este de puternic – este o senzație interioară pe care o simți, știind că ești cu el.

7. EL nu depășește limitele

Cât de mare nu ar fi cearta, el nu te jignește. Dimpotrivă, îți propune să comunicați constructiv.

8. El te ajută să fii mai bună

Lucrează asupra sa, intelectual și fizic. Încearcă să se dezvolte și te încurajează și pe tine să faci la fel. Alături de asemenea bărbat o relație se va dezvolta în direcția bună.

9. El știe că gesturile vorbesc în locul cuvintelor

El își respectă promisiunile, iar asta face diferența.

10. El se deschide în fața ta

Mulți bărbați refuză să comunice deschis cu partenerele lor. El însă va fi mereu gata să vorbească cu tine despre orice.

Sursa :