fb

10 semne dureroase, dar adevărate, care-ți vor dezvălui că nu însemni nimic pentru el!

Se întâmplă ca oamenii să pară a fi împreună: petrec timpul în doi, poate chiar trăiesc împreună, dorm în același pat, dar statutul relației și sentimentele lor sunt încă neclare. De obicei, acest lucru se întâmplă doar pentru unul din parteneri. Întotdeauna se întreabă ce simte celălalt și este într-o stare groaznică.

Pentru a clarifica această situație, îți sugerăm să răspunzi la următoarele 10 întrebări pentru a înțelege dacă contezi pentru el sau nu.

1. Este mereu ocupat?

Bărbatul care vrea să construiască o relație cu tine, găsește întotdeauna timp pentru a-ți fi aproape. Dar dacă întotdeauna găsește o scuză pentru a anula întâlnirile cu tine, având timp doar pentru a-și satisface plăcerile, atunci nu ai nevoie de el.

2. Îți interzice să postezi fotografiile împreună pe rețelele de socializare?

Pe de-o parte, pare o prostie. Dar, în ziua de astăzi, anume pe rețelele de socializare apar anunțurile oficiale când cineva se implică într-o relație. Dacă nu vrea să facă public relația voastră, apare întrebarea – de ce? Cine nu este indiferent față de tine, vrea să strige în gura mare și să spună tuturor că te iubește.

Trebuie să remarcăm că unele femei justifică acest obicei al bărbaților spunând că acesta nu publică nimic pe pagina sa și nu-și afișează viața personală. Dar, în acest caz, ar trebui să-i fie indiferent dacă vreo imagine cu voi doi apare pe pagina ta. Reacția lui la astfel de postări este, de obicei, suspicios de agresivă.

3. Îi cunoști familia și prietenii?

Dacă nu te prezintă celor dragi, înseamnă că nu planifică să stea cu tine mult timp. În același timp, atunci când îi cunoști prietenii sau familia, ai putea simți o atitudine ciudată din partea lor.

Încearcă să afli motivul acestui comportament. Poate ești doar încă una din colecția lui de femei, iar aceștia sunt deja obișnuiți cu astfel de prezentări.

4. Petrece mai mult timp cu prietenii lui decât cu tine?

Relațiile se află întotdeauna pe primul plan. Dacă să faci o alegere dintre prieteni și partener, alegerea trebuie să fie în favoarea ta. Una este să se întâlnească uneori cu prietenii pe care-i cunoaște de o viață, alta e să se plimbe mereu cu ei și să vină la tine doar pentru a dormi.

5. Trec ore întregi până-ți răspunde la mesaje?

Când, de fapt, sunt necesare doar câteva secunde pentru a răspunde. Chiar dacă este foarte ocupat, poate răspunde cu un mesaj foarte scurt. Dacă nu se întâmplă așa ceva, gândește-te foarte bine.

6. Relația voastră se dezvoltă numai în pat?

Dacă te sună doar atunci când vrea sex, totul vorbește de la sine. Nu te lăsa păcălită, nu-i asculta vorbele dulci despre cât de mult îl aprinzi și cât de mult îl exciți. Îți vrea doar corpul, nu și sufletul.

7. Tu ești cea care inițiază o conversație?

Dacă ești întotdeauna cea care scrie sau sună prima, renunță la asta și fugi. Dacă ești cu adevărat importantă pentru el, va prelua inițiativa.

8. Plănuiește întâlnirile cu tine în ultimul moment?

Dacă nu vrea să planifice din timp întâlnirile cu tine, poate dorește să fie deschis pentru a accepta alte variante? Nu vrea să-și petreacă weekendurile cu tine, poate pentru că vrea să fie liber în caz că-i apar alte oferte?

9. Dispare și nu știi unde e?

Dacă aștepți câteva zile sau săptămâni până acesta va lua iar legătura cu tine, înseamnă că ceea ce trăiești nu este iubire.

10. Este interesat de viața ta?

Dacă da, îți va da întrebări pentru a te cunoaște. Va ține minte ce-i vei povesti.

Dacă un bărbat nu este așa, nu aștepta și nu încerca să-l schimbi. Nu merită. Vei găsi pe cineva care te va aprecia și va fi interesat de tot ce reprezinți tu. Atunci vei înțelege ce înseamnă să fii iubită cu adevărat și nu îți vei mai pune întrebări despre ceea ce simte. Totul va fi clar.

Source :

krasotka