10 semne că te întâlnești cu un băiat rău

Petrecerea timpului cu un tip rău poate fi distractivă la început, dar el este doar ceva temporar în lumea relațiilor sănătoase și serioase. Poate fi spectaculos pentru o aventură, dar poate avea un impact negativ pentru sănătatea ta pe termen lung. Iată 10 semne că te întâlnești cu un băiat rău:

1. Nu duce la bun sfârșit ceea ce a început

Îți poate spune că va merge cu tine sau te va suna, dacă a promis, dar când vine vorba să facă aceste lucruri în realitate, pur și simplu dispare. Apoi vine cu scuze stupide și te face să vrei să-l vezi din nou.

2. Este un lup singuratic

Nu cunoști nimic despre el. Nu știi cine este familia sa, cine îi sunt prietenii. Nici nu vorbește cu tine despre ei, iar dacă îl întrebi tace sau schimbă subiectul conversației.

3. Este imprevizibil

Acum cinci minute era cel mai atrăgător tip din viața ta, iar peste câteva clipe nici nu-l mai recunoști. Este un tip absolut imprevizibil. Nu mai înțelegi ce se întâmplă între voi doi, deoarece nu înțelegi cine este el, de fapt. Analizează atent comportamentul lui și fă concluzii.

4. Crezi că-l doresc foarte multe femei

Chiar dacă nu le-ai văzut niciodată, simți asta. Când îl întâlnești, ai sentimentul că ar mai exista și alte femei în afară de tine. Ba chiar și el singur ar putea să-ți dea de înțeles acest lucru.

5. Are un trecut întunecat

Poate o copilărie cu cicatrici. Poate o veche relație tristă. Poate nu se simte înțeles, acceptat, iubit. Indiferent dacă îl doare sau nu, această tehnică îi permite să-ți facă rău, încât să nu vrei să-l părăsești. Dacă a devenit prea rău ca să te mai sune sau să-ți lase un mesaj, atunci s-ar putea să te vezi cu un tip rău.

6. Nu face planuri

Când vine vorba de planuri, el preferă să aștepte. Rareori face ceva din timp sau la timp. Singur decide când să vină la întâlniri, fiindcă acest lucru îi oferă posibilitatea de a le anula dacă decide să se vadă cu altcineva sau dacă nu mai vrea să te vadă.

7. Îi place să se distreze

De fapt, nici nu este interesat de întâlniri. Preferă să se relaxeze cu tine la el sau la tine acasă, deoarece acest lucru nu necesită mari investiții financiare, formalități sau obligații.

8. Este prea ocupat pentru întâlniri

Atunci când vine vorba despre relații, tipul rău se contrazice constant. El motivează că nu este pregătit și nici nu este capabil de o relație serioasă, dar, în același timp, va continua să te cheme la întâlnire. Scenariul clasic este că spune una, dar face alta. De asemenea te poate face să simți că ești destinul lui, dar, în același timp se va plânge că nu și-a revenit dintr-o despărțire anterioară dureroasă.

9. Este egoist și indiferent

Mereu pune nevoile lui înaintea nevoilor tale. Este egoist și indiferent față de sentimentele tale. Dacă te superi pe el, te contrazice și-ți spune că nu ai motive. Nu-i place să te superi pe comportamentul lui și că anume el să fie responsabil pentru problemele din relație.

10. Este un bun cuceritor și atât

Băieții răi sunt profesioniști în ale atracției, de aceea foarte multe femei aleargă după ei. Totuși, acest comportament nu este un semn decisiv că ai în față un tip rău. Foarte mulți băieți buni sunt buni în toate.

Ai grijă pe cine accepți în viața ta. Meriți un partener care să te iubească sincer.