10 semne că ești obsedată de el: e timpul să faci un pas în spate!

Nu este un secret: multe femei nu-și pot controla emoțiile atunci când întâlnesc un bărbat pe care-l plac cu adevărat. Deseori dragostea și pasiunea trece în dependență, iar dependența în obsesie. Acest lucru poate dăuna grav propriei vieți și fericiri.

Dacă obsesia depășește următoarele 10 momente, atunci e timpul să cedezi imediat:

1. Îl urmărești pe rețelele de socializare

Uneori e bine să vezi ce face și cum gândește un om, așa îl poți cunoaște mai bine. Dar dacă începi să citești toate comentariile și să apreciezi toate fotografiile lui, inclusiv alea vechi, înseamnă că ai o problemă.

2. Te indispui și te panichezi, dacă el nu-ți răspunde mai mult de cinci minute

Aceste clipe îți par o veșnicie, dacă îți place de cineva cu adevărat. Dar omul drag are serviciu, prieteni, viață personală. Doar pentru că a luat o pauză nu înseamnă că îi este indiferent sau că s-a întâmplat ceva grav.

3. Ești geloasă pe fiecare femeie din viața lui

Sigur, unii bărbați duc un mod de viață dubios. În același timp, este firesc ca un bărbat să aibă cunoștințe de gen feminin, ba chiar amice.

4. Încerci să controlezi totul

Să verifici telefonul său, să-l forțezi să-ți demonstreze unde este, să-ți scrie la un anumit interval de timp – toate aceste lucruri nu sunt firești. Dacă nu ți-a dat motive să nu ai încredere, nu este explicabil gestul tău.

5. Ții prea mult cont de mărunțișuri

Un singur mesaj te face să te gândești la el toată ziua. Îl vezi cu o fată și faci un atac de panică. Nu te poți bucura de prezența lui, ținând cont de prea multe fleacuri.

6. Vorbești mereu doar despre el

E normal să vorbești cu prietenele despre el. Însă acest lucru nu trebuie să se transforme într-o obsesie.

7. Îl asculți în totalitate și te schimbi

Începi să asculți piesele lui preferate, începi să corespunzi așteptărilor lui imaginare. Dar diferențele dintre voi sunt la fel de importante ca și asemănările.

8. Îi scrii mereu

Faci asta de dimineață până seara. Din această cauză toată lumea ta este dată peste cap.

9. Grăbești lucrurile

Prea devreme începi să-i vorbești despre faptul că vrei să trăiți împreună, să aveți copii și să întemeiați o familie.

10. Viața ta se rotește în jurul lui

Să fiți unul pentru celălalt importanți este normal. Dar atunci când vorbești cu el de câteva zile și toată lumea ta se rotește în jurul lui – e obsesie. E timpul să faci ceva cu asta.

Sursa :