10 semne că el vrea să fii soția lui cât mai curând

Nu există rețete pentru o dragoste adevărată. Dar există anumite modele pe care poți să le urmezi. Dacă vrei să te căsătorești, primul pas este să întâlnești un tip care te vede ca o potențială soție, pentru că nu toți cei care îți plac vor dori să întemeieze cu tine un viitor. Iată câteva semne că el te vede ca pe viitoarea lui soție:

1. Interesul pentru tine este nesfârșit

Unul din principalele semne este că bărbatul arată un interes necondiționat față de tine. Vrea să știe totul despre tine. Dacă pare mereu fascinat de tine și îți oferă toată atenția lui, cu siguranță este un semn bun care indică că te vrea să-i fii soție.

2. Lângă tine se simte confortabil și liber

Acesta este un semn important că tipul din viața ta se gândește la căsătorie. Nimeni nu vrea ca partenera să-l trădeze. Dacă se simte confortabil lângă tine, cu siguranță te vede ca pe femeia vieții lui.

3. Îl faci să râdă

Când iubești pe cineva, îți dorești să fii pentru acea persoană unică și cea mai bună. Vrei ca toată comunicarea lui cu tine să îi aducă împlinire. Dacă vezi că el mereu râde și este fericit, poți fi sigură că te privește ca pe o viitoare soție.

4. Ia totul încet

Sunt mai multe motive pentru care un bărbat ar putea întârzia să ia o atitudine, iar unul din acestea este că ar putea avea planuri pe termen lung cu tine. Dacă nu se grăbește, probabil ai șanse să devii soția lui.

5. Îi place cum gătești

Dacă spune că iubește absolut tot ce gătești, are un motiv în plus să te vrea aproape.

6. Încearcă să devină mai bun

Dacă observi că bărbatul din viața ta se schimbă în bine, acest lucru spune că are intenții foarte serioase în privința ta.

7. El acordă atenție instinctelor materne

Dacă nu te va vedea ca o mamă bună pe viitor, cel mai probabil nici nu va mai continua relația voastră.

8. Părinții lui te plac

Desigur, aceasta nu este o condiție esențială, dar este totuși foarte plăcut. Dacă ai o relație bună cu părinții lui, îi va fi mai ușor să te imagineze pe tine ca o viitoare soție.

9. El este lângă tine în toate momentele dificile

El nu fuge și nu se ascunde atunci când apar anumite greutăți în calea voastră. Are răbdare în orice situație și te susține mereu.

10. Este mereu afectuos cu tine

Un tip care te tratează cu afecțiune în public te vede ca pe o viitoare soție. Îți oferă o dragoste sinceră, curată, frumoasă.