10 semne că el nu te mai vrea alături, dar nu știe cum să îți spună

Nu încerca să ignori inevitabilul. Dacă te îndoiești de sentimentele sale, de atașamentul față de tine, s-ar putea ca vocea ta interioară să aibă dreptate. El nu mai simte nimic față de tine, doar că nu știe cum să îți spună acest lucru.

În locul unui mesaj direct, vor interveni cuvintele spuse de el, comportamentul, locul pe care îl vei ocupa în viața lui. Va dori să se îndepărteze de tine, fără a avea curajul să facă el primul pas. Va dori ca, prin atitudinea sa, să te provoace pe tine să iei o decizie.

1. Îți reproșează constant lucruri

Nu-i mai place nimic din ceea ce faci, chiar și atunci când e vorba de lucruri vizibil pozitive. Mereu interpretează, se folosește de emoțiile tale pentru a lovi acolo unde te doare cel mai mult. Te acuză pentru mărunțișuri, pentru nimic.

2. Nu mai este empatic

Nu te mai ascultă, ai și uitat când ați stat de vorbă ultima dată deschis. Nu empatizează cu emoția ta, cu momente mai complicate din viață. Îți răspunde că și el are momente dificile, dar este în regulă. Simți că nu te mai înțelege, sau nu vrea să facă asta.

3. Mereu ocupat

Nu are timp și pentru tine. În schimb, are timp pentru serviciu, pentru prieteni sau activități personale. Uită mereu de tine, abia de găsește câteva minute să luați cina împreună, după care se retrage din nou în lumea sa.

4. Critica constantă

Nu există o zi în care să nu te acuze de ceva, să nu-ți critice comportamentul. A avansat cu acuzațiile, criticând până și felul în care arăți sau felul în care îi vorbești. Pur și simplu nu ține cont de reacția ta sau de felul în care te va impacta asta.

5. Mult negativism

Înainte era cel mai optimist bărbat, mereu dispus să cedeze, să te asculte. Acum nu mai iese din atitudinea negativistă. Toată lumea este împotriva lui și în mod special tu: iată mesajul numărul unu pe care vrea să ți-l transmită.

6. Lipsa dorinței

În cel mai direct mod, nu te mai vrea. Încerci să-l provoci, să trezești în el anumite emoții, dar fără efect. Dimpotrivă, îți prezintă zeci de motive pentru care nu mai ești atractivă pentru el. Te-ai schimba, nu mai arăți la fel.

7. Comportament defensiv

Protestează la fiecare propunere a ta. Această atitudine defensivă distruge ultimele ziduri construite în jurul relației voastre. Nu mai ai argumente să-l provoci să fie implicat, din moment ce de fiecare dată are un comportament pasiv.

8. Interes pentru alte femei

Poate să facă complimente altor femei, chiar de față cu tine. Sau vorbește despre aceste femei într-un fel deplasat, deloc specific unui partener. Vrea să testeze limitele tale, ba chiar le depășește de multe ori. Încearcă tot felul de metode extreme să-l părăsești.

9. Te vorbește urât

De fiecare dată când vă vedeți cu prieteni comuni, își permite să vorbească urât despre tine, să scoată la suprafață detalii proaste despre relație. O face atât de vizibil, încât până și prietenii se întreabă de ce mai sunteți împreună.

10. Lipsa respectului

A pierdut orice urmă de respect. Fie este un laș, fie vrea să te îndepărteze din viața lui. În orice situație, nu aștepta să degenereze lucrurile, reacționează imediat. Uneori plecarea este cea mai sănătoasă soluție.