fb

10 semne că ai un iubit (sau un soț) ideal

Să iubești un om este frumos. Să ai în fiecare zi dovada că dragostea este reicprocă este suprem. Și, chiar dacă oameni ideali nu există, uneori gesturile, cuvintele, acțiunile și emoția transmisă de omul drag îți pot sugera despre cât de perfect este pentru tine cineva.

Iată trăsăturile care-ți spun că alături de tine este un bărbat ideal.

1. Nu-i este teamă de greutăți și cu încredere rezolvă problemele

Te ajută, și nu pentru că așa trebuie. O face din proprie inițiativă, vrând să asigure echilibrul relației voastre.

2. Poate singur să pregătească micul dejun

Bărbatul care știe să gătească este uimitor. Momentul în care îți face omleta preferată sau cafeaua cu lapte te cucerește.

3. Mereu te susține, chiar și atunci când ai greșit

Greșim cu toții, iar atunci când se întâmplă asta omul drag trebuie să-ți fie alături. Chiar și atunci când nu are dreptate. În loc să contrazici și să critici, înțelege, susține și spune părerea.

4. Acordă atenție detaliilor

Nu înseamnă că bărbatul trebuie să știe toate detaliile din viața ta. Dar eș singur știe câte lingurițe cu zahăr să-ți pună în ceașca cu ceai sau ce piesă vrei să asculți la radio.

5. Este înțelept, nu doar deștept

E benefic să ai alături un om care știe formule și noțiuni geografice, dar e mai important să știi că omul drag poate găsi o soluție pentru toate situațiile din viața cotidiană.

6. Știe cum să-ți ridice dispoziția

Atunci când te simți rău, omul de alături știe cum să-ți întoarcă zâmbetul pe buze. Va glume dacă va fi cazul, te va susține și într-un final te vei simți mult mai bine.

7. Știe să găsească un compromis

Cu un polițist, cu un copil sau cu o bătrână: mereu găsește o punte de dialog. Chiar și cu vecinum gălăgios de la etajul șapte.

8. Nu uită de problemele tale

Chiar dacă are multe alte chestiuni de rezolvat, nu uită de lucrurile care te deranjează și încearcă, alături de tine, să le soluționeze.

9. Părerea ta este importantă pentru el

El nu este numai iubitul (sau soțul) tău. E și partenerul tău de încredere. De aia, atunci când este cazul, te întreabă și ține cont de părerea ta.

10. Te ajută cu treburile casnice

Dacă partenerul te respectă, nu va refuza să te ajute cu treburile casnice. Știe că ai obosit și tu la serviciu.

Firește, fiecare om are idealul său. Cel mai important este să găsești bărbatul pentru care vei fi o prioritate și cea mai scumpă femeie!

Source :

adme