10 secrete pe care un bărbat şi o femeie trebuie să le cunoască unul despre celălalt

Încă de la începutul unei relaţii, un bărbat şi o femeie sunt iubitori şi drăguţi unul cu altul. Între ei există o simpatie spirituală şi ambii vor să îşi arate cele mai bune părţi. Pentru ce fac asta? Pentru a face o impresie bună. Dar până unde merge dragostea şi de ce apar pretenţiile? Pretenţiile apar din cauza nevoilor nesatisfăcute, a unor
necesităţi. Acele necesităţi, pe care tinerii îndrăgostiţi nu le pot face unul pentru altul, nu sunt altceva decât experienţele aduse din familiile lor. Dacă părinţii lor la vremea respectivă nu s-au descurcat cu sentimentele, atunci nici copiii lor nu o vor putea face. Informaţiile referitoare la pierderi şi nevoi nesatisfăcute sunt înscrise în codul nostru genetic. Într-o zi, în viața noastră apare un iubit, cu aceleaşi nevoi ca şi ale noastre. Dacă ne va ajunge răbdare şi înţelepciune ca să îndeplinim nevoile unul altuia, vom avea o relație fericită. Cel mai important este să cunoaște aceste secrete:

1. Cât mai multă atenţie

Orice nemulţumire apare de la faptul că unul din parteneri nu primeşte destulă atenţie de la omul de alături. Dacă partenerii îşi oferă atenţie unul altuia, obiceiurile rele, caracterul mai complicat nu mai au vreo importanţă. Bărbaţii iubesc foarte mult să primească atenţie. Depinde mult de femeie dacă îi oferă acest lucru. Dacă femeia nu îşi susţine partenerul, el ajunge la un moment dat să simt disconfort şi nici el nu-i mai oferă atenţie la rândul său. Asta duce la dezamăgire din partea femeii. Ea îl va considera slab pe acel bărbat, care nu a ştiut cum să îi ofere atenţie. Dacă ambii îşi vor oferi atenţia cuvenită, totul va decurge cât se poate de frumos şi între ei se va crea o legătură strânsă.

2. Tonalitatea vocii

Femeile iubesc să audă mereu cuvinte frumoase. Aceste cuvinte şi tonul cu care au fost spuse, influenţează starea femeii. Bărbatul trebuie să ştie cum să vorbească frumos, trebuie să poată să înţeleagă ce simte femeia sa.

3. Legătura sensibilă

Atâta timp cât între două persoane îndrăgostite există o legătură de suflet, între ei se formează un schimb de energie pozitivă. Iar această energie ajută la o mai bună înţelegere între cei doi. De multe ori, dacă legătura dintre doi îndrăgostiţi lipseşte, unul din ei are de suferit. Acea persoană se simte singură şi are nevoie de susţinere din partea persoanei dragi, de o vorbă bună, de o îmbrăţişare.

4. Visul de a fi Regina lui, şi el Regele ei

Femeia caută un bărbat care să o înveţe şi să o ajute să se cunoască pe sine. Să o ajute să aprindă în ea calităţile feminine: cele de fată, de gospodină, de iubită, de Regină. Iar asta o poate face doar un bărbat, care şi el la rândul său este Rege. Un bărbat care este puternic, care a trecut peste fricile din copilărie şi a calmat spiritele strămoşilor săi. Care este gata să facă din femeia lui o Regină. Iar femeia, pentrui a avea alături de ea un Rege, trebuie să îi acorde atenţie, să îi mulţumească că este cel care o face fericită.

5. Un bărbat trebuie să „divorţeze” de mama sa, înainte de a se căsători

Prima femeie din viaţa unui bărbat este mama sa. Ca băiat, el este ataşat de ea din primii ani de viaţă. Mai departe, această conexiune slăbeşte. Dar se rupe ea vreodată? Dacă mama are o personalitate puternică, ea îl va lăsa pe fiul ei uşor să plece în lume. Apoi tatăl este cel responsabil de masculinitatea fiului. Doar că uneori, mama rămâne cu frici şi este nesigură. Ea nu îi dă libertate fiului şi decide totul pentru el. În mod inconştient, ea vrea să fie necesară măcar fiului, pentru că se simte plină de neîncredere. Dar pentru ca un bărbat să fie cu adevărat bărbat, trebuie să fie liber.

6. Ca bărbatul să câştige femeia, trebuie să câştige lupta în faţa ei

Pentru ca femeia să câştige bărbatul, trebuie să piardă în faţa lui. O femeie se simte bine când poate să îşi deschidă larg sufletul, să simtă că poate avea încredere în cei din jur. Un bărbat se hrăneşte cu energie feminină, aşa cum şi copacul se hrăneşte pe pământ. Dacă o femeie se ridică deasupra bărbatului, simte victorie. Dar pierde, pentru că copacul este mult mai puternic. El este ca un cutremur. Cu fiecare victorie a femeii asupra bărbatului are loc un cutremur, iar aceste cutremure adunate împreună o fac pe femeie să fie obosită, să nu o mai bucure victoriile. Femeia care pierde în faţa bărbatului este o câştigătoare. Energia ei este calmă. Această femeie are mulţi prieteni, multe ajutoare.

7. Femeia va lupta pentru ca bărbatul ei să nu fie mai mult a nimănui

Masculinitatea este abilitatea de a pătrunde în necunoscut, într-o lume în care trebuie creată ordinea. Universul i-a făcut responsabili pe bărbaţi de acest lucru. I-a forţat să îşi extindă masculinitatea, să depăşească obstacolele şi să facă noi descoperiri. Femeia este cea care se vrea studiată de bărbat, ea fie se deschide, fie se ascunde de el. Şi când bărbatul încearcă să studieze altă femeie, ea este contrariată. Îl lipseşte pe bărbatul său de masculinitate. El deja nu îi mai poate refuza nimic. Devine încet-încet sclavul ei.

8. Statutul bărbatului creşte doar cu iubirea femeilor sale: ale mamei şi ale soţiei

Fiecare dintre noi îşi doreşte să se dezvolte, să aibă succes. Statutul unui bărbat creşte de la o etapă la alta: este elev, apoi vrea să fie student, apoi vrea să devină bogat. O fată vrea să devină soţie, soţia vrea să strălucească de mândrie şi fericire pentru ea, pentru copii şi soţ. Ca să creştem statutul nostru, avem nevoie de susţinere. Iar susţinerea ne-o oferă cei care ne iubesc, cei care cred în forţele noastre. Bărbatul nu este puternic decât atunci când femeia lui îl susţine şi îl face să se simtă puternic. Femeia nu este mai slabă ca bărbatul, doar că ea înţelege că bărbatul ei are nevoie să se simtă el eroul. Datorită iubirii ei, el se simte puternic şi vrea să-şi crească statutul, pentru a-l transmite la rândul său soţiei şi mamei.

9. Iubirea este motivul să vrei să îţi susţii partenerul

Dacă bărbatul nu vede nimic bun în faptul că femeia lui vrea să se dezvolte, nu o iubeşte îndeajuns. Şi dacă încă rămân cei doi într-o relaţie, este pentru că lui îi convine acest lucru. El repetă rolurile strămoşilor săi. Şi, fiind el însuşi incapabil de a face lucrurile corect şi frumos, de a se dezvolta, nici pe femeia sa nu o lasă să se
dezvolte. Dacă femeia nu este de acord cu acest fel de respect, datorită unui astfel de comportament va afla care sunt rănile ei cele ascunse. Va conştientiza că ea este cea rănită şi umilită, dar va ţine ascuns totul în sine. Va deveni sclava bărbatului său…

10. Bărbatul este oglinda femeii, în care se oglindeşte tot ce ea nu vrea să ştie despre sine

Chiar şi în cele mai grele relaţii, femeia şi bărbatul se completează reciproc. Ei sunt oglinda a ceea ce nu vor să arate. Cei doi sunt împreună atâta timp cât au ceva de oferit reciproc. Uneori îşi oferă reciproc durere, umilinţă, suferinţă. O fac din cauza strămoşilor, ei repetă istoria lor, arătându-şi această iubire nu faţă de partener, dar faţă de strămoşul său. Şi ambii poartă această cruce, de aceea şi formează o pereche. Ambii vin cu sechele din trecut.