10 secrete ale femeilor înțelepte, de lângă care bărbații nu pleacă niciodată

De lângă care femei pleacă bărbații? Nu există un răspuns exact. Probabil de lângă cele care refuză dragostea și grija omului drag, de lângă cele care manipulează și se folosesc de bărbat.

Iată însă care sunt secretele femeilor, de lângă care bărbații nu ar pleca niciodată. Se pare că durata regăsirii femeilor alături de un bărbat nu depinde numai de ele.

1. Bărbatul nu este sensul vieții, nu este centrul lumii și nici sursa de realizare a visurilor. Lumea este mult mai mare și mai interesantă și nu se limitează la prezența bărbatului în viața unei femei. Anume de asta nu trebuie să depinzi de el – este suficient să fii alături și să te bucuri de intimitatea voastră.

2. Fiecare femeie trebuie să aibă, cel puțin teoretic, posibilitarea să plece. Ea trebuie să fie independentă financiar, să fie dezvoltată profesional și să aibă o personalitate. Așa femeie ți-e teamă să o pierzi și te mândrești că este alături de tine.

3. Femeia este păstrătoarea căldurii în cuplu. Dacă bărbatul vine cu siguranța și încrederea într-o relație, femeia contribuie cu latura emoțional- spirituală.

4. Femeia nu depinde financiar de bărbat. În plus, ea nu va căuta în buzunarele lui, inspectând, pentru că va avea încredere.

5. Femeia nu este doar iubită, gospodină și mamă a copiilor. Ea este și un prieten bun. Ea ajută omul de alături să treacă peste singurătatea spirituală. Ea este gata să asculte, să ofere sprijil moral.

6. Nu cicălește pe omul de lângă. Ea nu face pornește o ceartă din nimic, nu invidiază și este geloază fără motive. Ea discută, dacă are întrebări. Ea răspunde, dacă el o întreabă. Ea nu lasă lucrurile neclarificate.

7. Ea tinde spre mai bine. Încearcă să facă lucrurile corect, să evolueze. Ea luptă cu neajunsurile ei. Ea are grijpă de aspectul ei exterior, de sănătatea ei, de felul în care vorbește și acționează.

8. Respectă activitățile partenerului. Mai mult decât atât, îl susține și-l încurajează.

9. Are dreptul să fie slabă, dar nu are sens să pară prostuță. Bărbații vor să știe că pot proteja femeia de alături, că-i pot oferi brațele lor. În schimb, aceștia nu acceptă femeile care nu știu ce vor și cu care nu pot conversa.

10. Se iubește pe sine. Pentru a putea oferi și accepta dragostea, ea trebuie întâi să o simtă. Se iubește pe sine, deci e fericită și împlinită, fără a depinde de cineva.

Sursa :