fb

10 reguli ale unei femei înțelepte și puțin șirete!

Atunci când femeia este înțeleaptă și are experiență de viață, ea va putea să facă față oricărei situații delicate. Iată 10 reguli ale unei femei înțelepte și puțin șirete:

1. Ascultă interlocutorul. Să nu auzi și să nu asculți – iată o problemă actuală în ziua de azi. Credem că ceea ce spunem nu interesează pe nimeni, așa că ridicăm vocea și ne certăm. Vorbește mai încet și mai coerent, așa încât să fii înțeleasă – atunci vei avea o mulțime de prieteni.

2. Manifestă respect față de partener. Bărbatul trebuie să simtă că este un sprijin. O femeie înțeleaptă își respectă partenerul și așteaptă același lucru de la el.

3. Păstrează distanța. O femeie deșteaptă nu va ține pe nimeni lângă ea. Oferă libertate partenerului și nu fă crize din nimic.

4. Zâmbește mai des. Buna dispoziție îți vor oferi încrederea de care ai nevoie. Femeia care este întotdeauna calmă, înțeleaptă și echilibrată trezește admirația celor din jur.

5. Confirmă-ți vorbele prin fapte. Încearcă să faci ceea ce spui sau promiți. Fii puternică și singură pe tine.

6. Laudă-ți mai des partenerul. El îți va simți sprijinul și respectul. Un mic șiretlic este să-ți lauzi partenerul înainte de a-i cere ceva.

7. Învață să economisești. Femeile obișnuiesc să cheltuiască prea mult. Fă-l să simtă că poți și tu să gestionezi banii.

8. Renunță la critică. Încearcă să fii înțelegătoare și empatică. Reține regula: puțină critică, multă încredere.

9. Oferă-i susținere. Bărbatul care simte sprijinul partenerei va oferi la rândul său susținere.

10. Nu-ți umili partenerul în prezența altor oameni. Așa el va fi și mai sigur pe sine și împreună veți putea face multe lucruri frumoase.