10 principii pe care trebuie să le urmeze o femeie singură: mult mai utile, decât să caute bărbatul perfect

Fetelor, am obosit să ascult despre problemele voastre cu bărbații. Am obosit să ascult despre cât de rău este să fii singură.

În trecut acordat o prea mare atenție bărbaților, până când am înțeles o lecție importanță: niciodată să nu urmezi acest scop – să găsești un bărbat.

Aceest scop va duce doar la suferință și inimă rănită. 

Atunci când suntem singure și nu alergăm după cineva, multe din noi văd doar partea proastă a singurătății. Dar sunt și muuulte aspecte pozitive. Până la urmă, puteți face ce doriți și când doriți. E senzația aia unică a libertății.

Iată acele principii pe care trebuie să le urmați, în loc să căutați bărbatul ideal. Pentru că anume aceste principii vă pot face fericite:

1. Respectul de sine

Dezvoltă această calitate în tine. Poate că relațiile din trecut te-au făcut să te simți inferioară, poate că ritmul alert al vieții te-a obligat să cedezi de prea multe ori. Oprește-te și întreabă-te dacă-ți place de tine așa cum ești. Lucrează asupra ta: fie mergi la sală, fie frecventezi lecții de franceză, fie faci ceea ce îți place cu adevărat.

2. Alimentația

Începe să te alimentezi corect. Gătește din plăcere, nu pentru că așa trebuie. Încearcă să experimentezi, să testezi noi bucătării. Și nu în ultimul rând, nu uita de alimentarea spirituală – gândurile tale să fie condimentate cu cele mai frumoase cuvinte.

3. Călătoriile

Există un loc unde îți dorești atât de mult să ajungi. Economisește bani și pleacă acolo. Fără remușcări sau limite. Cel mai important în această călătorie nu va fi destinația finală, dar transformarea ta.

4. Lectura

Lasă-te provocată de lumea poveștilor captivante. Niciodată nu rata ocazia să citești o carte bună.

5. Ritualul de dimineață

Oamenii de succes se trezesc devreme și încep să primească plăcere de la viață: meditează, aleargă, practică yoga. Ei nu-și verifică telefonul și profilul pe rețelele de socializare. Încearcă și tu, vei vedea cum viața ți se va schimba spre bine.

6. Reducerile

Nimic nu poate încălzi inima unei femei mai bine decât cumpărăturile și, eventual, reducerile. Profită din plin, alintă-te cu haine și lucruri noi.

7. Sănătate de fier

Ai grijă de sănătatea ta. Să fii singură nu este motiv să uiți de sănătatea fizică și mintală.

8. O ceașcă de cafea

Umple casa cu aroma de cafea. Mergi la o terasă sau călătorește și în acest timp bea o cafea. Închide ochii și gândește-te la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

9. Dorințele tale

 Ține minte că dorințele tale sunt cele mai importante.
10. Dezvoltarea personală
Dezvoltă-te, crește profesional dacă vrei, evoluează ca personalitate.
Atunci când în lumea ta vor fi lucruri frumoase, când mintea ta va fi plină de gânduri senine și în inima ta va fi fericire, crede-mă: omul potrivit de va găsi.