10 porunci de viață ale unei femei cu adevărat fericite

În viață nu există obiective înalte, idei sau ordine socială de care să ținem cont, fără să ne pese și de altceva. Nimeni nu oferă premii pentru faptele bune. Ele ajung să fie îngropate alături de faptele mai puțin bune. Nimeni nu ne poate spune când să naștem, când să călătorim sau când este momentul potrivit să facem o carieră.

Nimeni nu ne poate spune când să avem copii, cum să ne comportăm sau cum e mai bine să arătăm… Nietzsche spunea că gândurile fac o persoană fericită sau nefericită. Când ne controlăm gândurile, ne controlăm și fericirea. Pentru fericire nu avem nevoie de momente speciale, ci este de ajuns să ne amintim câteva lucruri simple:

1. În lume există miliarde de oameni

Ține minte acest lucru atunci când te simți singură sau încă nu ești căsătorită. Ține minte acest lucru atunci când crezi că nimeni nu te va aprecia, nimeni nu te va putea iubi.

2. Bărbații vin și pleacă

Poți plânge pentru că ai fost trădată de persoana visurilor tale, dar asta doar până când întâlnești omul potrivit.

3. Ieșirea și intrarea au aceeași ușă

Indiferent de problemă, trebuie să înțelegi că poți scăpa de ea tot așa cum ai intrat în ea. Deși, uneori e bine și să mai verși câte o lacrimă.

4. Corpul tău este unul

Trebuie să te gândești la asta atunci când îți vine să te plângi că ai sânii mici, picioarele strâmbe sau fundul lăsat. Ține minte că ai doi sâni, două picioare cu care poți merge și poți lucra la sală asupra fundului. În timp ce alții nu se mai pot bucura de toate acestea…

5. Chipul tău este unul

Nu natura, nici vârsta și nici chirurgul plastician îți vor face chipul frumos, ci încrederea, inteligența și zâmbetul.

6. Oamenii sunt mereu oameni

Ar fi cel mai bine dacă ai reuși să ierți toate imperfecțiunile lor. Și tu faci parte din aceeași categorie.

7. Relații plăcute

Nu toți pot construi relații frumoase și de lungă durată. Chiar dacă este vorba despre prieteni, părinți sau rude. Poți mereu să lupți să încerci să faci aceste relații să meargă, dar nu ar trebui să fie unicile de care să te ții.

8. Nu există obiective înalte

Nu trebuie absolut nimeni să-ți dea indicații cum să trăiești corect, ce să faci azi sau mâine, când să naști și câți copii, care partener este sau nu potrivit pentru tine. Cei care insistă cu sfaturile lor nu ajung nici ei prea departe.

9. Totul în viață este o alegere. Alegerea ta

Nu poți alege între viață sau moarte. Între pace sau război. Indiferent de cât ai greșit în trecut, poți alege să nu mai repeți aceleași greșeli. Atât timp cât mai ești în viață.

10. Fericirea este un rezultat al alegerilor tale

În orice moment din viața ta trebuie să îți repeți că faci totul ca să fii o persoană fericită. Totul depinde de tine. Dacă vei face acest lucru, toate nenorocirile se vor îndepărta de tine.