10 motive pentru care cea mai bună relație a ta va fi cu femeia care va dori să te schimbe

Relații sunt diferite. Un lucru este cert: o femeie și un bărbat înțeleg că au sentimentele unul pentru celălalt și decid să fie împreună. Unele femei vor accepta omul de alături așa cum este el, fiindu-le indiferent cine a fost în trecut. Altele acceptă, dar încearcă să vină cu partea lor de implicare. Se pare că alături de așa femeie un bărbat poate avea cea mai bună relație. Iată de ce:

1. Ea nu cedează ușor. Ea nu încetează să depună efort și nu te va părăsi, dacă te iubește.

2. Ea vede în tine ce este mai bun. Te înțelege și încearcă să treacă dincolo de lucrurile aparente. Va vedea la tine adevăratul tău potențial, chiar dacă tu nu vezi asta.

3. Niciodată nu se oprește să se schimbe pe sine. Încearcă în primul rând să fie mai bună decât ieri, să ia decizii, să rezolve probleme.

4. Ea niciodată nu pierde speranța. Nu contează câți oameni i-au zis că nu mai poate schimba nimic, că nu te poate schimba pe tine. Ea știe că toți au nevoie de ajutor uneori, chiar dacă nu recunosc asta.

5. Ea îți va vindeca inima rănită. Ea știe cum e să suferi, ea va face orice ca să te ajute.

6. Nu se teme de partea ta întunecată. Este latura plină de regrete și durere pe care vrei să o ascunzi de lume. Ea nu se teme de asta. Ea rămâne alături.

7. Ea îți iubește neajunsurile. Îți va spune cum aceste neajunsuri te fac special, puternic. Te vei simți de parcă nu ai aceste neajunsuri.

8. Ea poate ierta. Știe că puterea e în iertare, de aia decide să privească în inima oamenilor și să nu critice toate acțiunile lor.

9. Pentru ea nu ești temporar. Nu vrea să te schimbe și să plece. Te schimbă pentru că te iubește, pentru că vrea să fii mai bun, ca să fii mai fericit.

10. Ea vrea să schimbe lumea. Ea va încerca să schimbe oamenii, în sensul bun. Bunătatea ei, sinceritatea și gândurile bune vor inspira multă lume și te va inspira și pe tine.

O femeie care te iubește nu te schimbă pentru că așa vrea, ci pentru că știe: asta te poate ajuta să fii mai bun, să fii mândru de ceea ce ești, să fie fericită alături de tine, să fiți împreună pentru toată viața. 

Sursa :