10 motive de ce îți este atât de greu să găsești iubirea

Este minunat să fii diferit, să fii special. Fiecare din noi este mândru de unicitatea sa. Acest lucru ne face să fim persoane interesante. Doar că nu totul este chiar atât de roz atunci când ești unic. Apare o problemă: vrem să ne potrivim cu cei din jurul nostru, chiar dacă aceștia sunt diferiți.

Când vine vorba de relații, se dovedește că e greu să găsim o persoană cu care să fim compatibili. Unii se cunosc ușor, se întâlnesc și se despart la fel de ușor. De ce este atât de greu să fii unic?

Când ești unic, te diferențiezi de mulțime. Unii se simt atrași de tine, pentru că nu ești ca ceilalți. Dar alții se întorc cu teamă. Nu este ceva în neregulă cu tine, doar oamenii din jurul tău percep oamenii carismatici și diferiți într-un mod atât de distorsionat.

Există 10 motive de ce femeile unice, carismatice au dificultăți în găsirea unui partener:

1. Bărbații te cred invincibilă

Când ești prea frumoasă sau prea deșteaptă, asta sperie. Bărbaților le este greu să se apropie să te cunoască și renunță. Soluția ar fi să fii tu prima cu inițiativa. Arată-i bărbatului că îl placi și va fi al tău.

2. Cu tine este greu intelectual și mental

Majoritatea oamenilor se simt atrași de persoanele simple, iar dacă întâlnesc persoane intelectuale, se sperie. Caută o altă persoană, la fel de simplă ca ei. Tu meriți pe cineva care să te aprecieze la justa valoare.

3. Nu ești pe plac persoanelor simple

Nici ție nu îți sunt pe plac persoanele care nu se deosebesc de alții cu nimic. Îi prețuiești pentru bunătate, sinceritate, dar atât. Iar tu ești așa cum ești. De aceea nici cei simpli nu te plac.

4. Încrederea ta în sine îi sperie pe ceilalți

Oamenii sunt diferiți. Cineva este sigur pe sine, iar altcineva are o părere rea despre sine. Cei care nu se simt siguri sunt speriați de persoanele care au o stimă ridicată de sine. Tu ai nevoie de o persoană la fel de puternică ca tine.

5. Nu ai nevoie de oricine

Singurătatea e grea. Toți vrem să iubim și să fim iubiți. Tu ești o persoană unică și la fel nu iubești să fii singură, dar mai bine aștepți, decât să te afli într-o relație doar de dragul relației.

6. Știi sigur ce vrei

Mulți nici nu știu ce vor în viață. Nici nu se gândesc prea mult la acest lucru. Asemenea persoane se mișcă orbi odată cu fluxul vieții. Tu știi ce vrei, știi ce îți place, știi pe cine vrei în viața ta.

7. Modul tău de viață îi influențează pe cei din jur

Dacă vrei să-ți schimbi viața, începe cu sine. Odată cu această schimbare se schimbă și prietenii care te înconjoară. Întâlnirile, prietenii, felul de a fi și a vorbi se schimbă. Devii altă persoană.

8. Oferi prea mult, dar și ceri la fel de mult

Acest lucru îi sperie pe bărbații care nu pot să îndeplinească așteptările tale. Chiar dacă este o persoană la fel de încrezătoare, puternică și unică ca tine, dar dacă bărbatul simte că nu e pe măsura așteptărilor tale, renunță.

9. Ești mult prea ocupată

Persoanele unice, de regulă, mereu sunt ocupate cu ceva. Vrei mereu să cunoști cât mai multe lucruri noi, să descoperi ceva nou, peste tot să reușești și toate să le faci. Într-un astfel de ritm de viață poți nici să nu vezi persoanele care ar vrea să te cunoască.

10. Nu ești înțeleasă

Mulți bărbați nu iubesc așa persoane ca tine și ei nu înțeleg de ce ar trebui să o facă. Ei nu pricep de ce trebuie să fie unici și care este sensul unicității.