fb

10 momente intime care vă vor apropia mult, fără a ajunge în pat

Intimitatea și apropierea nu înseamnă doar actul intim în sine. Poți să te apropii de omul drag, să-l cunoști și să crești iubirea dintre voi cu ajutorul multor momente frumoase:

1. Spuneți unul altuia despre fricile voastre

Spunând care vă sunt fricile, deveniți mai apropiați. Așa demonstrați că fiecare din voi e un om simplu, cu slăbiciuni și imperfecțiuni. Deveniți mai accesibili emoțional, deci și mai înțeleși.

2. Priviți împreună stelele

Plimbați-vă sub cerul înstelat, culcați-vă pe iarbă sau pe o bancă în parc și urmăriți stelele. Asta vă va aduce aminte cât de mici sunteți în acest Univers și cât de importat este să apreciați ceea ce aveți. Vă va apropia prin felul în care vedeți lucrurile.

3. Scrieți unul altuia scrisori

Adunați toate gândurile frumoase și așterneți-le pe hârtie. Gândiți-vă de ce vă iubiți atât de mult partenerul. Imaginați-vă că e ultima șansă să-i spuneți ce simțiți.

4. Fiți recunoscători

Gândiți-vă pentru ce ați putea să fiți recunoscători partenerului. Asta vă va ajuta să vă concentrați pe lucrurile frumoase, care sunt atât de benefice într-o relație.

5. Învățați limbajul iubirii

Fiecare om se exprimă diferit, chiar și în dragoste. Aflați ce-și dorește fiecare din voi. S-ar putea ca partenerului să-i lipsească timpul petrecut împreună sau cuvintele de susținere. Clarificați acest moment, pentru ca ambii să vă simțiți bine.

6. Pregătiți împreună cina

Lăsați telefonul deoparte și primiți plăcere de la câteva ore petrecute eficient împreună. Râdeți sincer, este important. Fiți grijulii și răbdători, dacă ceva nu se primește. Nu contează rezultatul, dar procesul.

7. Îmbrățișați-vă

În perioada rece a anului este foarte actual. Poate că v-ați deprins ca îmbrățișările pasionale să ducă imediat la un contact intim, însă este important să primiți plăcere de la o îmbrățișare simplă, fără alte evenimente.

8. Faceți un masaj unul altuia

Pur și simplu ajutață-vă reciproc să vă relaxați după o zi obositoare. Este o modalitate perfectă să învățați să aveți încredere reciprocă.

9. Faceți duș împreună

Iarăși, nu e neapărat să se întâmple ceva după asta. Pur și simplu primiți plăcere de la compania celuilalt, învățați să vă simțiți confortabil împreună, nu doar în pat.

10. Țineți-vă de mână

Nu uitați să vă țineți de mână, oriunde v-ați afla și indiferent de cât timp sunteți împreună.

Source :