fb

10 lucruri pe care poți să le faci, ca bărbatul de lângă tine să te iubească și mai mult

Mulți cred că anume femeia este cea care ar trebui să facă totul ca relația cu partenerul să devină mai puternică în fiecare zi. De fapt, într-o relație sunt doi, prin urmare, responsabilitatea pentru succesul relației revine ambilor parteneri. Ambii parteneri pot și trebuie să contribuie la fericirea comună. Așa cum bărbatul poate da aripi unei femei, așa și o femeie poate apropia omul de lângă ea, oferindu-i susținere și iubire.

Iată 10 moduri care vor face bărbatul să te iubească și mai mult:

1. Vorbește-i dulce

Unor bărbați nu le place să fie dezmierdați cu „puișor, pisoiaș, iepuraș…” sau cu alte cuvinte dulci, dar dacă bărbatul tău iubește acest lucru, nu te zgârci să folosești expresii afectuoase! Vino cu ceva original care îi va trezi dorința de a auzi acel cuvânt iar și iar

2. Lasă-l să fie protagonistul

Bărbaților nu le place când femeile exagerează arătându-și autoritatea. Fiecare bărbat tânjește să fie capul familiei. Trebuie doar să-l ajuți! Lasă-l să ia decizii importante. Chiar dacă ești o fire mai autoritară, nu are rost să-i arăți asta partenerului.

3. Învață să-ți ceri scuze când nu ai dreptate

Capacitatea de a recunoaște greșelile ajută la evitarea scandalurilor și neînțelegerilor între parteneri. Da, nu este atât de ușor să îți ceri iertare, dar este mult mai bine decât să-ți sacrifici relația de dragul propriei mândrii.

4. Gătește-i ceva delicios atunci când are o stare de spirit negativă

Fiecare bărbat are nevoie de îngrijire, mai ales atunci când ceva nu-i merge bine. Poate fi vorba despre o problemă la locul de muncă sau o problemă de sănătate, dar tu trebuie să fii cea care-l înveselește chiar și cu cele mai banale lucruri. Pregătește-i o cină delicioasă și fă-l să se simtă bine măcar în ultimele ore ale zilei.

5. Nu-i cere altei femei să facă ceva pentru bărbatul iubit

Din nou, trebuie să ai grijă de iubitul tău în așa mod încât el să vadă și să simtă asta. În cazul în care îți transferi responsabilitățile pe umerii altei femei, este puțin probabil ca relația să se încheie cu bine.

6. Scrie-i mesaje scurte

Chiar dacă aveți copii și ți se pare că ați încercat multe lucruri, nu trebuie să uiți că relația ta la fel are nevoie de căldură. Nu înceta să-l seduci, fă-l să-i fie dor de tine și să te dorească. Pe parcursul zilei lasă-i câteva mesaje pipărate.

7. Ajută-l să se dezbrace

Desigur, nu ne referim la toate hainele! Atunci când vine acasă după o zi grea, trebuie să intrați în contact. Îl poți ajuta să-și scoată cămașa, cravata, geaca. Îi poți mângâia spatele, săruta gâtul… Există atât de multe moduri de a-i oferi plăcere celui iubit într-o chestiune de secunde.

8. Roagă-te pentru el

Roagă-te, susține-l și fă-ți griji pentru el când are o zi importantă! Sunteți un cuplu și, prin urmare, trebuie să luptați împreună. Fă-l să simtă susținerea ta, pentru că este un lucru foarte important.

9. Nu sări peste el atunci când sunteți înfometați unul de celălalt

Majoritatea femeilor conving bărbatul să facă sex, dar este greșit! Un bărbat trebuie să simtă că el este inițiatorul. Chiar dacă nu este așa, utilizează un truc. Sedu-l, alintă-l, fă-l să te dorească!

10. Amintește-i să aibă grijă de părinții săi

Femeia trebuie să-și construiască nu doar propria familie, dar trebuie să-i amintească bărbatului iubit să aibă grijă de părinții lui. Astfel vei obține sprijinul lor și vei deveni un adevărat membru al familiei.

Source :