10 modalități sigure să afli dacă partenerul te iubeşte cu adevărat

Observând comportamentul unui partener, în multe cazuri obţinem infomaţii mai obiective despre ceea ce se întâmplă, decât concluziile pe care facem din cele spuse de el. Iată 10 modalități pe care le poți folosi în viaţa de zi cu zi pentru a aprecia profunzimea sentimentelor unei persoane dragi: 

1. Îl interesează cum a mers ziua ta

Partenerul tău întotdeaun arată un interes sincer faţă de felul cum a mers ziua ta. Acesta este un indiciu foarte important, deoarece cuplurile construiesc o relație nu doar pe susțineri emoţionale, dar şi pe susțineri practice, care sunt susţinute printr-o comunicare deschisă. 

2. El ţine cont de nevoile tale şi de punctul tău de vedere

Cuplurile căsătorite iau decizii în toate domeniile vieţii, de la întrebări de rutină până la întrebări despre cum să-şi investească veniturile. Fiecare partener este responsabil pentru un anumit domeniu. Este normal şi recomandabil ca fiecare persoană să se specializeze în anumite sarcini specifice, dar, în acelaşi timp, trebuie să simţi că punctul tău de vedere este întotdeauna cerut şi ascultat. 

3. Te inspiră să te gândeşti mai bine la tine

Un partener căruia îi pasă cu adevărat de tine, încearcă în orice mod posibil să-ţi crească respectul de sine şi să te ajute să creşti.

4. El luptă pentru tine şi relația voastră

Partenerul tău te protejează atunci când cineva te critică. El îşi demonstrează dragostea şi te fereşte de atacurile externe.

5. Vrea să petreacă mai mult timp cu tine

Dorinţa de a investi timp într-o relaţie este un indicator cheie al unei relaţii de succes şi pe termen lung. Ambii aveţi de lucrat asupra acestui fapt, dar dacă partenerului tău îi pasă cu adevărat de tine, el va folosi timpul său la maximă intensitate pentru a fi cu tine. 

6. Are încredere în tine

El niciodată nu se va îndoi de încrederea sa în tine. La fel şi el îţi va demonstra că şi tu poţi avea deplină încredere în el.

7. Îţi respectă opiniile

Puteţi avea păreri complet diferite, dar să rămâneţi împreună fericiţi mulţi ani. Factorul cheie este cât de deschişi sunteţi unul faţă de altul. E important să acceptați punctul de vedere al partenerului.

8. El demonstrează afecţiune

Nu e neapărat să faceţi dragoste în permanenţă pentru a vă simţi intimi. Dacă un partener prezintă semne de apropiere: pune o mână pe umăr, îţi sărută fruntea, acest lucru indică că simte o legătură vitală cu tine.

9. El te priveşte

Semnele non- verbale schimbate între voi sunt importante. Dacă partenerul te priveşte cu atenţie atunci când spui ceva, înseamnă că lui îi face plăcere acest lucru. E suficientă chiar şi o privire pentru a trimite vibraţii pozitive care să confirme iubirea.

10. Lui îi place să vorbească despre trecutul vostru

Cuplurile cărora le place să-şi amintească momentele plăcute din trecut şi folosesc aceste amintiri pentru a se susţine reciproc, îşi consolidează conexiunea dintre prezent şi viitor. Dacă partenerul tău face acest lucru, înseamnă că tu şi experienţa voastră joacă un rol important în mintea lui.

Vrem să fim alături de oameni lângă care începem să ne gândim de bine despre noi înşine. Asta nu înseamnă că în relaţia noastră va fi doar bine. Doar că trebuie să ne simţim împliniţi anume în această relaţie şi anume lângă această persoană. 

Sursa :