10 modalități să-ți găsești sufletul pereche, folosind Legea Atracției

Dacă ești în căutarea iubirii, Legea Atracției poate fi cheia succesului. Nu există nimic ce nu poți face sau primi dacă știi a activa și a folosi puterea nelimitată pe care fiecare din noi o are în interiorul său. Dacă vei ști să folosești corect această Lege universală, vei putea întâlni persoana cu care să-ți petreci toată viața. Învață să îmbini utilul cu plăcutul, folosind Legea Atracției.

Iubește-te pe tine însăți

E frumos să fii lângă persoanele care știu să se iubească pe sine. Dacă vrei să fii iubit, iubeste-te pe tine. Respectul de sine te va ajuta să scapi de energiile negative care resping potențialii parteneri. Scapă de autocritica excesivă.

Continuă să visezi

Puterea imaginației îți poate schimba viața și, dacă ești în căutarea dragostei, unul din cele mai bune lucruri pe care le poți face este să începi să visezi la propria ta fericire. Cu ajutorul imaginației îți vei putea crea și îmbunătăți relația pe care ți-o dorești și care să se potrivească idealului tău.

Fii pozitivă

În loc să te gândești la ceea ce nu vrei de la o relație, concentrează-te pe ceea ce ai vrea să primești de la ea. Trebuie să înțelegi ce anume te însoțește în starea ta de spirit: pozitivismul sau negativismul. Doar gândurile pozitive sunt cele care îți vor îmbunătăți viața, iar dacă ele scad, vei rămâne prins în captivitate. Lasă-ți gândurile pozitive să îți invadeze viața.

Nu renunța

Deseori, dragostea dezamăgește. Se întâmplă ca un partener să nu fie pe măsura așteptărilor tale și atunci dezamăgirea te va face să renunți foarte ușor. Anume această renunțare va face ca Legea Atracției să nu mai funcționeze. Prin urmare, imediat ce simți o dorință specifică în interiorul tău, aplică toate forțele pe care le ai pentru a o implementa și să nu te îndoiești de alegerile tale nici o clipă.

Urmează-ți vocea interioară

Când vine vorba despre atragerea celuilalt, trebuie să știi foarte clar ce vrei și apoi să încerci să obții asta. Nu vei ști când exact va apărea persoana potrivită în viața ta. Prin urmare, dacă vrei ca Universul să fie magic, trebuie să comunici cu el prin intuiție și inspirație. Dacă simți că trebuie să ieși în oraș la o cafea, ieși fără a mai sta pe gânduri. Cu cât mai mult vei asculta de vocea ta interioară, cu atât mai multe șanse vei avea să fii ghidată spre întâlnirea cu iubirea adevărată.

Fii tu însăți

Ascunzându-te de tine și punându-ți o mască, vei atrage doar oameni care reflectă o imagine falsă pentru lume. Acest lucru va face să devină dificilă găsirea partenerului de viață. Fii mereu tu însăți și calea ta spre fericire va deveni mai ușoară.

Pune-ți în ordine gândurile

Viața întotdeauna este se supune legii bumerangului, de aceea vei primi ceea în ce crezi, iar dacă convingerile tale nu corespund cu ceea ce vrei să obții cu adevărat, scapă de ele și formează noi valori care să fie în același pas cu dorințele. Analizează toate ideile tale referitor la iubire și elimină-le pe cele care te împiedică să creezi o relație ideală.

Nu fi geloasă

Este firesc să fim geloși atunci când vedem pe cineva că este fericit într-o relație, iar noi nu. Gelozia este o emoție negativă care respinge iubirea. Când vezi pe cineva care întruchipează visul tău, bucură-te pentru acea persoană. Atunci când binecuvântezi o relație frumoasă de dragoste, ar fi ca și cum i-ai spune Universului că ești deja pregătit pentru iubirea cea mare.

Pregătește locul

Legea Atracției adoră energia anticipării, de aceea fă tot posibilul să anticipezi relația ta ideală pregătind locul și spațiul pentru viitorul tău partener. Folosește toate modalitățile pentru alte asemenea aspecte importante, cum ar fi o curățenie generală, o achiziție importantă sau o amenajare a casei tale.

Trăiește clipa azi, nu mâine

Nu trebuie să aștepți să apară cineva în viața ta pentru ca să începi să trăiești mai liber, mai frumos. Fă-o chiar acum! Creează o viață de care să te bucuri din plin. Dacă vrei să întâlnești un partener care practică sportul sau care citește, atunci mergi la schi, la bibliotecă, la înot. Trăiește viața frumoasă acum.

Sursa :