10 mesaje pline de iubire, care îl vor provoca să adoarmă cu gândul la tine

Câteva cuvinte sincere, spuse din inimă și fără intenții ascunse îi vor cuceri sufletul, îl vor convinge că această poveste de iubire este mai mult decât o întâmplare. Un mesaj trimis pur și simplu pentru că îți pasă îl va provoca să răspundă cu încredere.

Nu ezita să-i scrii fără un motiv anume, fără a aștepta un răspuns din partea lui. Dacă îți pasă și vrei să construiești o relație, orice cuvânt pozitiv va contribui la starea de bine a ambilor. Deși nu sunteți alături în acel moment, va simți afecțiunea și grija ta.

1. „Vreau doar să știi cât de recunoscătoare îți sunt pentru iubire, pentru încredere, pentru empatia și bunătatea ta. Apreciez mult că îți pasă și ai grijă de mine.”

2. „Îți simt lipsa, îmi este dor de tine și abia aștept să vii alături. Timpul petrecut împreună este tot ceea ce contează.”

3. „Fie că este seară sau dimineață, fie că ești aproape sau departe, fie că vorbim despre toate sau trăim în doi liniștea, sentimentele mele rămân la fel de sincere și puternice.”

4. „Pentru prima dată în viață am avut curajul să ofer toată încrederea unui bărbat, să-l iubesc din toată inima, să vreau să construiesc alături de el. Tu ești acel bărbat, de tine m-am îndrăgostit pentru totdeauna.”

5. „Nu pot să adorm, mă gândesc la noi, la tot ce am reușit până acum, la planurile noastre de viitor, la momentele petrecute împreună, la secretele pe care le împărtășim unul altuia, la clipele de pasiune și sunt atât de fericită.”

6. „Tu reușești să alungi frica și tristețea din inima mea, mă surprinzi mereu, mă încurajezi și mă susții în cele mai complicate momente. Am cea mai mare încredere în tine, știu că nu mă vei trăda niciodată.”

7. „Aștept cu nerăbdare să vină ziua de mâine, să te pot strânge în brațe, să îți simt mirosul și să îți ascult cuvintele. Ești dragostea vieții mele.”

8. „Această zi a fost pur și simplu minunată. Mi-ai demonstrat încă o dată cât de cuceritor și atent poți fi, cât de grijuliu ești cu mine. Nu inventez nimic și nu te mint: lângă tine mă simt împlinită.”

9. „Vino alături, hai să construim o poveste a noastră. Am atât de multe să îți spun…”

10. „Ești motivul pentru care voi adormi cu zâmbetul pe buze, știind că te gândești la mine. Mâine mă voi trezi la fel de optimistă și zâmbitoare, știind că ești omul meu drag.”

© De Vorbă cu Tine